Toto od značky MG asi nikto nečakal. Nádherný 2-miestny kabriolet MG CYBERSTER jazdí za 2 € na 100 km

Značka MG odhalila prvé zábery modelu Cyberster.

Do európskeho predaja sa dostane už o rok v lete
Zaujme veľmi lacnou prevádzkou vďaka čisto elektrickému pohonu
Vydané  Text: 

Ak ste čakali na to, kedy konečne príde nový elektrický automobil s tradičným dizajnom dvojmiestneho roadstera s otvorenou strechou, dočkali ste sa. A bude v predaji aj v Európe, očakávane teda aj na Slovensku.

Ide o MG Cyberster a na európske trhy sa dostane už v lete budúceho roka, kedy MG oslavuje 100. výročie svojho založenia.

 

MG hovorí, že Cyberster bude „game changer“, pokiaľ ide o vnímanie značky, keďže sa vracia k minulosti spätej so Spojeným kráľovstvom, kedy jej boli jej športové modely ikonické. Model bol však odhalený v rámci autosalóna v Šanghaji.

Čo popri klasickom automobilom dizajne prednej časti a profilu zaujme ešte viac, sú nahor otvárateľné „nožnicové“ dvere.

 

Médiá s odvolaním sa na informácie z čínskeho ministerstva informácií a technológií (MIIT) hovoria, že auto bude dlhé 4540 mm. Vstupná verzia bude mať max. výkon 250 kW z elektromotora uloženého vzadu, zatiaľ čo verzia najvyššej špecifikácie bude dosahovať max. výkon 400 kW s pridaním druhého motora poháňajúceho prednú nápravu, uvádza Automotive News Europe s odvolaním sa na MIIT ([zdroj](https://europe.autonews.com/shanghai-auto-show/mg-returns-roadster-past-electric-cyberster)).

 









Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.