Nový Renault Kiger a Tucson N Line, nová jazda Daciou Sandero Stepway, najlepšie jazdené autá, Biden chce vládne elektromobily | Nedeľník

V nedeľu pre vás pripravujeme výber správ. Toto sú najčítanejšie, najdôležitejšie a najpútavejšie príspevky z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Nový auto motor a šport zverejnil, ako prerobiť starší dízel na EURO6

Najnovšie číslo auto motor a šport obsahuje hneď niekoľko článkov, ktoré by ste rozhodne mali prečítať.

Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách. ### VIDEOTESTY AMŠ ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Prvá jazda s Daciou Sandero Stepway! Vyskúšali sme, ako funguje s automatickou prevodovkou CVT

Dacia sa vždy spoliehala na neporaziteľný pomer cena/výkon. Bola to účinná výhovorka, ak sa vám niečo nepáčilo. Po prvej skúsenosti so Sanderom Stepway však mám pocit, že už nie je potrebné ju využívať.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.