Posledná šanca vyhrať Hyundai hlasovaním v Miss Drive 2020!

Pozrite si, ako finalistky Miss Slovensko 2020 zvládli promenádu s pretekárom Maťom Homolom, a vyberte si svoju Hyundai Miss Drive.
Vydané  Text: 

Tento rok sa súťaž Miss Drive posunula o niekoľko týždňov, pretože koronavírus spravil škrt cez časový rozpočet všetkým. Značka Hyundai, ako partner súťaže Miss Slovensko 2020, napokon otvorila hlasovanie v súťaži [Miss Drive 2020](https://www.missdrive.sk?utm_source=autoviny.sk&utm_medium=web&utm_campaign=miss_drive) a rovnako ako minulý rok môžete vy, hlasujúci, získať vozidlo Hyundai na celý týždeň s plnou nádržou. > Pozor, zapojiť sa do môžete iba do 12.08.2020 22:00 hodiny! Dievčatá sa o vašu priazeň sa uchádzajú prostredníctvom videí, ktoré zachytili ich jazdy na [Hyundai Tucson N Line](http://www.hyundai.sk/modely/tucson-n-line?utm_source=autoviny.sk&utm_medium=web&utm_campaign=miss_drive) s Maťom Homolom, Frederikou Kurtulíkovou a s komentárom nášho kolegu z časopisu auto motor a šport, Jurajom Hrivnákom. Maťo Homola je automobilový pretekár a ambasádor športového Hyundai N, Frederika Kurtulíková je držiteľka titulu Miss Slovensko 2019. **Finalistkami súťaže Miss Drive 2020 sú**: * č. 1 [Natália Vohláriková](http://missdrive.sk/finalistka/natalia-vohlarikova) * č. 2 [Kristína Víglaská](http://missdrive.sk/finalistka/kristina-viglaska) * č. 3 [Kristína Kramárová](http://missdrive.sk/finalistka/kristina-kramarova) * č. 4 [Lucia Jesenská](http://missdrive.sk/finalistka/lucia-jesenska) * č. 5 [Melanie Theresa Beňková](http://missdrive.sk/finalistka/melanie-theresa-benkova) * č. 6 [Ivana Zvaríková](http://missdrive.sk/finalistka/ivana-zvarikova) * č. 7 [Natália Lopašovská](http://missdrive.sk/finalistka/natalia-lopasovska) * č. 8 [Leona Novoberdaliu](http://missdrive.sk/finalistka/leona-novoberdaliu) * č. 9 [Vanessa Šabíková](http://missdrive.sk/finalistka/vanessa-sabikova) * č. 10 [Alexandra Svrčková](http://missdrive.sk/finalistka/alexandra-svrckova) * č. 11 [Viktória Špotáková](http://missdrive.sk/finalistka/viktoria-spotakova) * č. 12 [Viktória Podmanická](http://missdrive.sk/finalistka/viktoria-podmanicka)
Finalistky súťaže Miss Slovensko 2020 sa uchádzajú aj o priazeň hlasujúcich v súťaži MISS DRIVE 2020, ktorú organizuje Hyundai Slovensko
### Promenádou proti predsudkom Keď sa povie promenáda, väčšine ľudí hneď napadne promenáda v plavkách, s ktorou sú súťaže krásy neodmysliteľne späté. Ideálna Miss však nie je iba o správnych mierach a fyzickej kráse, ale aj o osobnosti, šikovnosti či talente žien. Preto Hyundai vytvoril špeciálnu promenádu na kolesách, kde si súťažiace otestovali svoje šoférske zručnosti v obľúbenom SUV Hyundai Tucson N Line. Ide tak o ďalší príspevok automobilky v boji proti predsudkom o ženách, ktoré sú často neprávom považované za horšie šoférky ako muži. Hyundai dáva jasný odkaz: ženy patria za volant! A rovnako to platí aj o krásnych misskách, s ktorými sú predsudky dlhodobo spájané možno ešte viac.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.