Hyundai Santa Fe N Performance Parts: športový balíček pre najväčšie SUV

Je potvrdené, že Hyundai začne predávať Santa Fe vo vyhotovení N Performance Parts, avšak iba v Južnej Kórei.
Vydané  Text: 
Hyundai Santa Fe je najväčším SUV výrobcu predávaným v Európe, za úspešný sa ale považuje aj doma v Južnej Kórei. V Spojených štátoch sa predáva aj väčšie 8-miestne SUV Pallisade. Rozšírenie lokálnej ponuky o variant N Performance Parts znamená vylepšenie zovňajška a interiéru, ale podľa dostupných správ sa netýka motora, podvozka a prevodovky.

Na hlasovanie v Miss Drive máte už iba týždeň: zapojte sa a vyhrajte Hyundai na týždeň!

Pozrite si, ako finalistky Miss Slovensko 2020 zvládli promenádu s pretekárom Maťom Homolom, a vyberte si svoju Hyundai Miss Drive.

Interiér Hyundai Santa Fe N Performance je vybavený sedadlami N Sport s poťahom Alcantara s karbónovou textúrou, rovnaký dekor nájdete aj na volante, stredovej konzole a obložení dverí. Povrchová úprava Alcantara sa nanášala aj na palubnú dosku. Úpravy na vonkajších partiách vozidla sú nápadné a inšpirované športovými modelmi N. Najviac zaujme agresívne tvarovaný predný nárazník a celá maska chladiča, ktorá vyniká čierno-medenými kontrastmi. Ďalej na vozidle nachádzame zadný spojler, 21-palcové disky kolies, karbónový difúzor, kapotu a spätné zrkadlá s karbónovým dekorom. Momentálne sa verejne neuvažuje nad tým, že by sa novinka objavila aj európskom alebo slovenskom trhu. U nás si dnes môžete zadovážiť Hyundai Santa Fe od 34 490 eur, a to v stupňoch výbavy Smart, Style, Elegance alebo Premium. SUV sa dodáva s naftovými motormi 2.0 CRDi a 2.2 CRDi s max. výkonmi 110, 136 alebo 147 kW, vždy s automatickou prevodovkou. Za sedemmiestne vyhotovenie si predajcovia vypýtajú 1 000 eur. Verzie N alebo N Line k dispozícii nie sú.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.