Pravda o vestách, nový termín diaľnice D1 BA-KE, nový Tiguan X, Kia Sonet a Stinger, koniec Avie, čo robiť, keď zrazíte zviera| Nedeľník

Tak ako každú nedeľu, aj dnes sme pre vás pripravili výber článkov, ktoré v uplynulom týždni rezonovali najviac.
Vydané  Text: 

Nové dvojčíslo auto motor a šport s Attilom Véghom a Dominikou Kavaschovou je už v predaji

Číslo 8-9/2020 je v predaji od pondelka 20.7.2020 aj s balíčkom žuvačiek HALLS a dvomi časopismi navyše, Lonely Planet a Zázračná planéta. Prinášame vám kompletný obsah nového vydania časopisu auto motor a šport!

Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách. ### VIDEOTESTY AMŠ ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

TOP 5 najväčších mýtov o palive, ktorým vodiči veria aj dnes!

Nejde len o krčmové reči. Aj v každodennom živote sa šíria rôzne mýty o palive pre spaľovacie motory. Tu vám vyvrátime tie najčastejšie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »