Hyundai i10 dostal športovú verziu N Line. Čoskoro aj na Slovensku!

Spoločnosť Hyundai Motor oznámila začiatok výroby nového modelu i10 vo výbave N Line v závode Hyundai Assan Otomotiv Sanayi v tureckom Izmite. Novinka pridala nielen v dizajne.
Vydané  Text: 
Podstatne emotívnejšia nový generácia modelového radu Hyundai i10 sa zaradí do rodiny modelov N Line. Verzia N Line samozrejme dostala atraktívne športové dizajnové prvky v exteriéri aj interiéri vozidla. Vonkajší dizajn ponúka kontrast medzi jemnými povrchmi a ostrými líniami. Jeho prepracovaný predný nárazník, maska chladiča, zadný nárazník s difúzorom a dvojitá chrómovaná koncovka výfuku dodávajú vozidlu dynamický vzhľad inšpirovaný vysokovýkonnými modelmi Hyundai. Vo vnútri je i10 N Line vybavený volantom a radiacou pákou so symbolom N, športový efekt umocňuje červené lemovanie vetracích otvorov a kovové pedále. **Rovných 100 koníkov** Je potešiteľné, že dizajnovými vylepšeniami sa úpravy nekončia. Novinka bude exkluzívne k dispozícii aj s motorom 1,0 TGDi s výkonom 74 kW (100 k) a maximálnym krútiacim momentom 172 Nm, ktorý prináša ešte zábavnejší a dynamickejší zážitok z jazdy. „Vybavením modelu i10 najsilnejším motorom chceme ukázať, že výbava N Line nie je len o vzhľade, ale aj o dynamike. Veľmi bezpečný a spoľahlivý mestský model i10 sme obohatili o športové elementy, aby sme oslovili ešte väčší okruh zákazníkov,“ hovorí o novinke Andreas-Christoph Hofmann, Viceprezident pre marketing a produkt v Hyundai Motor Europe. Na Slovensku sa bude i10 N Line predávať len s najvýkonnejším motorom 1,0 TGDi (74 kW/100k) a 5-stupňovou manuálnou prevodovkou. **Do predaja sa novinka dostane v letných mesiacoch.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.