Kam ísť do servisu s autom Kia? Vybrané servisy sú otvorené, tu nájdete zoznam

Vybrané autorizované servisy Kia sú otvorené, ale v obmedzenom režime, predajcovia odpovedajú na otázky zákazníkov z domu.
Vydané  Text: 
* **Na základe nariadenia Vlády Slovenskej republiky sú od 16. marca 2020 zatiaľ na 14 dní zatvorené všetky predajné miesta Kia** * **Servisné strediská Kia fungujú v špeciálnom režime** * **Napriek aktuálnym obmedzeniam Kia našla cestu a poskytuje naďalej podporu predaja a tiež servis vo vybraných prevádzkach** * **Predajcovia ako aj servisní technici Kia sú pripravení zodpovedať naliehavé otázky zákazníkov telefonicky alebo elektronicky** Mimoriadne opatrenia prijaté Vládou Slovenskej republiky (SR) v reakcii na pandémiu ochorenia COVID-19 ovplyvnili aj fungovanie spoločnosti Kia Motors Sales Slovensko (KMSS) a jej dílerskej siete. V súlade s pokynmi a mimoriadnymi nariadeniami Vlády SR sú od 16. marca 2020 zatiaľ na 14 dní (respektíve do odvolania) zavreté všetky predajne Kia. Predajcovia Kia však pracujú z domu a sú pripravení zodpovedať naliehavé otázky zákazníkov telefonicky alebo elektronicky. ### Vybrané autorizované servisy Kia sú otvorené, ale v obmedzenom režime V špeciálnom režime fungujú vybrané autorizované servisy Kia, ktoré zabezpečujú a kontrolujú kľúčové komponenty nevyhnutné pre výkon vozidla a bezpečnosť zákazníkov. Pri návšteve servisu je potrebné postupovať nasledovne: * Overiť si prevádzkové hodiny servisu a dohodnúť si v servise termín návštevy telefonicky * Pri návšteve chrániť seba i ostatných ochranným rúškom * Takisto z dôvodu ochrany plaťte prednostne bezhotovostne alebo na faktúru * Kontakty na autorizované servisy nájdete v zozname na tejto webstránke: [kia.com / sk / korona informácia](https://www.kia.com/sk/predaj/akcie-a-ponuky/korona-informacia/) a do článku vkladáme jeho verziu z 19.3.2020 9:30 hodiny:




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.