Najlepší autobazár na Slovensku? Pozrite si víťazov v jednotlivých krajoch!

* Kompletné hodnotenie autobazárov nájdete pod článkom. Mnohí si pri pomyslení na autobazár predstavia oplotený kus pozemku na okraji mesta s predraženými vrakmi a nevrlým pánom v šortkách, ktorý lúsknutím prsta vytiahne ku každému autu prifarbený životopis s cieľom očariť nič netušiaceho záujemcu. **Na našom webe ste si mohli prečítať nespočetné množstvo podvodov a klamstiev týkajúcich sa trhu s jazdenými… Prečítať celé
Vydané  Text: 
* Kompletné hodnotenie autobazárov nájdete pod článkom. Mnohí si pri pomyslení na autobazár predstavia oplotený kus pozemku na okraji mesta s predraženými vrakmi a nevrlým pánom v šortkách, ktorý lúsknutím prsta vytiahne ku každému autu prifarbený životopis s cieľom očariť nič netušiaceho záujemcu. **Na našom webe ste si mohli prečítať nespočetné množstvo podvodov a klamstiev týkajúcich sa trhu s jazdenými vozidlami** a sami považujeme kúpu takéhoto auta bez dôkladnej kontroly za riskantnú. Nie každého rodinný rozpočet však zvláda finančne pokryť kúpu nového auta, a preto je výber správneho autobazára kľúčový. Akú-takú predstavu o tom, v akú kvalitu služieb poskytujú jednotliví predajcovia jazdených áut nám dáva **najnovší prieskum, ktorého cieľom bolo nájsť najlepší autobazár na Slovensku. Do ankety inzertných portálov autobazár.eu, autobazár.sk a autovia.sk sa zapojilo viac ako 15 000 zákazníkov a čitateľov.** Tí mali za úlohu ohodnotiť viac než 994 autobazárov a autorizovaných predajcov automobilov z každého kraja. **Zákazníci hodnotili viacero parametrov vrátane ponuky, kvality poskytovaných služieb či komunukáciu predajcov.** (..pokračovanie pod videom)
VIDEO TIP – Kia XCeed vs. ProCeed


„Kvalita a profesionálnosť služieb u mnohých autobazárov a predajcov automobilov z roka na rok rastie. **Preto je dôležité, že ich môžu zákazníci aj ohodnotiť a tak im poskytnúť spätnú väzbu, ako aj motiváciu pre ďalšie zlepšovanie.** Sme presvedčení, že výsledky ankety pomôžu aj všetkým kupujúcim pri výbere spoľahlivého autobazáru či autorizovaného predajcu automobilov,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU. **Pri pohľade na mapu Slovenska zvíťazili predajcovia v Prešovskom kraji, hneď za ním nasledoval Trnavský kraj.** O tretie miesto sa musia podeliť podnikavci z okolia Nitry a Žiliny, keďže v ankete získali oba kraje rovnaký počet bodov. Najlepším autobazárom na Slovensku za rok 2019 sa stal autobazár Auto PDK z Bratislavy, ktorý tak obhájil minuloročný titul.

Najlepšie autobazáre v krajoch Slovenska:

Bratislavský kraj: ONDREJ JANOŠŤÁK – SPEED, Viničné Trnavský kraj: AUTOBAZÁR F1, Sládkovičovo Trenčiansky kraj: AUTOGRÁČ, Bánovce nad Bebravou Žilinský kraj: AUTODADO GROUP, Martin Banskobystrický kraj: ZSOLTICARS, Želovce Nitriansky kraj: Autobazár JTAuto, Nové Zámky Košický kraj: Auto Spiš, Spišská Nová Ves Prešovský kraj: RS CARS, Prešov

Najlepší autorizovaní predajcovia nových áut v krajoch Slovenska:

Bratislavský kraj: AUTOPOLIS Panónska, Bratislava Trenčiansky kraj: ARAVER, Trenčín Žilinský kraj: AUTOPROFIT, Čadca Banskobystrický kraj: Lioncar, Banská Bystrica Nitriansky kraj: ARAVER, Nitra Košický kraj: Auto Gábriel, Košice Prešovský kraj: CAMEA Car, Prešov Trnavský kraj: BEGAM, Trnava




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!