Súťaž o vstupy na majstrovstvá Európy ťahačov na Slovakia Ringu! Stačí odpovedať na jedinú otázku

Stačí odpovedať na jednu otázku a ste v hre o exkluzívnu vstupenku pre dve osoby do paddocku a na tribúnu.
Vydané  Text: 
Aj tento mesiac vám časopis auto motor a šport prináša možnosť vyhrať hodnotné ceny! Zapojte sa do žrebovania o exkluzívnu vstupenku PRE DVE OSOBY na **Majstrovstvá Európy preteky ťahačov** na okruhu SLOVAKIA RING, ktoré sa budú konať v termíne 6.-7. júla 2019!

Ako sa zapojiť?:

**Odpovedajte na otázku:** V aktuálnom čísle auto motor a šport sme testovali Škodu Scala. Aký motor pracoval pod jej kapotou? (Odpoveď nájdete v [aktuálnom čísle auto motor a šport č. 7/2019](https://www.autoviny.sk/reportaze/119819/julove-cislo-auto-motor-a-sport-je-v-predaji-uz-teraz)) ODPOVEDAJTE KOMENTÁROM [TU](https://www.facebook.com/automotorasport/posts/1291569344333435), ALEBO POD TÝMTO PRÍSPEVKOM NA STRÁNKE AUTOVINY.SK DO PONDELKA 01.07.2018 12:00 hod! VÝHERCU VYHLÁSIME NA NAŠEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE o 14:00 hod. v rovnaký deň. [ĎALŠIE PODMIENKY SÚŤAŽE](https://www.autoviny.sk/novinky/118440/pravidla-sutaze) ### Vyhlásenie výhercu (aktualizácia 1.7.2019 13:20 hod) Dovoľujeme si vám oznámiť, že výhercom tejto súťaže sa stal JOZEF CIGÁNIK, ktorý odpovedal správne: „Škodu Scala v teste bola s motorom 1.5 TSI, 110kW“ Výhercu sme už kontaktovali prostredníctvom Facebooku, kde sa pán Jozef súťaže zúčastnil. Prípadne nás môže výherca kontaktovať e-mailom na adrese striz@imotormedia.sk. GRATULUJEME!

Júlové číslo auto motor a šport je v predaji už teraz!

Prečítajte si kompletný obsah nového júlového vydania. Opäť prináša 132 strán tém, testov, zaujímavostí a fascinujúcich článkov zo sveta motorizmu, ale aj technológií, rozhovorov a krásnych fotografií + EXTRA PRÍLOHU na tému dovolenka.


**FIA ETRC v skratke:** * Štvoro pretekov (2+2) počas jedného víkendu * Dve kvalifikácie a merané tréningy Super Pole * Max. rýchlosť 160 km/h * Min. povinná hmotnosť 5,3 t * Obrátený štartový rošt v 2. a 4. pretekoch pre ťahače, ktoré skončili na 1. až 8. mieste v pretekoch predtým * „Čierny dym“ – prvýkrát upozornenie, druhýkrát vylúčenie * Pretekári rozdelení do dvoch tried: Chrome a Titan, z toho iba Chrome boduje v pohári GRAMMER Truck Cup Súčasťou víkendu OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA na SLOVAKIA RINGU 6. a 7. júla budú okrem Maxx Formula aj obľúbené pohárové seriály KIA Swift Cup Europe a KIA Platinum Cup. Letná zábava pre celé rodiny zahŕňa priľahlý zvierací Malkia Park, Centrum bezpečnej jazdy, Off-roadový areál s Vojenským múzeom a samozrejme oddychový OMV Viva stan s detskými atrakciami. • Viac informácií o podujatí nájdete [na stránke Slovakia Ringu](http://www.slovakiaring.sk/novinky/detail/majstrovstva-europy-preteky-tahacov-na-okruhu-slovakia-ring/)




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »