Toto je asi najhorší tuning Octavie v histórii. Nič horšie už nikdy neuvidíte.

Menej je niekedy viac. V prípade tohto tuningu Škody Octavia III to platí dokonale.
Vydané  Text: 
Tuning automobilov síce úplne neschvaľujeme, ale dokonale rozumieme nadšencom, ktorí si svoje autá svojpomocne vylepšujú. Zachovať mieru a vkus je však veľmi náročné, pretože aby doplnky na automobile vyzerali dobre, musí ich navrhnúť dizajnér, schváliť technik a vyrobiť a osadiť profesionál. Keď si všetky tieto jednotlivé úlohy ľudia spravia svojpomocne a bez predchádzajúcich skúseností, ich výtvor je nakoniec nepomerne horší, ako vozidlo v základnom stave. Dokonalým príkladom takejto situácie je táto Škoda Octavia z Rumunska. Fotografie sme našli na Facebook stránke [Pasionați Auto România](https://www.facebook.com/PasionatiAutoRomania), ktorá zvyčajne zdieľa fotografie vydarených tuningov. Tentokrát sa jedná o vrcholné dielo nevkusu. Všimnite si predovšetkým detaily, napríklad pôvodné čierne disky v strede prestriekané modrým sprejom, fantastické chrómové lišty na predných i zadných partiách, úžasného pavúka vzadu či totálnu päsť na oko v podobe asi štyroch osadených značiek Škoda na prednej hrane kapoty. Skrátka, nechajte sa inšpirovať!

MEGAgaléria najhorších tuningov na svete

Kto nevidel, môže ľutovať. Kto videl, už ľutuje.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!