VIDEO: Takto hazardovať so životom? Vodič Tesly spal za volantom!

Asistenčné systémy v podobe držania v jazdných pruhoch či adaptívny tempomat patria medzi užitočnú výbavu, no nemali by sme sa na ňu úplne spoliehať.
Vydané  Text: 
Nie nadarmo je do áut montovaná aj kontrola držania volantu, ktorá po určitom intervale začne pískať, ak máte pustené ruky z volantu.

Autopilot Tesly sa dá ľahko oklamať, ukázali najnovšie odborné testy

Pozrite sa, ako ľahko sa dá systém naviesť k tomu, aby poslal auto do protismeru.

Po svojom to vyriešil vodič Tesly modelu S, ktorý čidla na volante oklamal pripevnenou fľašou vody, presunul sa na zadné sedadlá a dal si šlofíka. Počas tohto riskantného manévru sa ešte aj nechal natáčať.
Spať v aute, obalamútiť čidlá na volante a uháňať po diaľnici rýchlosťou 115 km/h nie je najmúdrejší nápad...
Pritom samotná automobilka Tesla svojich zákazníkov upozorňuje, že pri šoférovaní majú ostať pri zmysloch a venovať sa riadeniu vozidla. Žiaľ, dovtedy budú títo kaskadéri chodiť s krčahom po vodu, až kým sa nerozbije…

VIDEO:

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.