BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!
Vydané  Text: 
### Vydavateľstvo Motor-Presse Stuttgart aj tento rok organizuje anketu BEST CARS. Automobily zaradené do celkovo 22 kategórií budú súťažiť o priazeň verejnosti a ocenenie, ktoré nevyberá porota alebo novinári, ale celá Európa! Medzinárodná anketa Best Cars, organizovaná vydavateľstvom Motor- Presse Stuttgart a jeho partnermi, je celosvetovým unikátom. Tento rok sa do nej zapoja čitatelia 20 magazínov zo 16 krajín Európy. Slovenskí čitatelia majú k dispozícii 22 hlasov, ktoré môžu využiť v jednotlivých kategóriach. Voľbu A tvorí kompletná ponuka modelov na európskom trhu, voľbu B sme opäť v ohraničili cenovými limitmi, ktoré nájdete tabuľke. Súčasťou hlasovania sú tradične aj anketové otázky, ktorých zodpovedaním môžete vyjadriť svoj názor na jednotlivé značky automobilov. ### Hlasuje sa iba cez internet Rovnako ako v minulom ročníku, aj tentokrát sa hlasuje už len cez internet. Zo štatistík predchádzajúcich ročníkov totiž vieme, že väčšina z vás uprednostňuje túto pohodlnú a modernú formu hlasovania. Online dotazník nájdete na adrese www.best-car.eu/sk . **Uzávierka hlasovania je 30. novembra 2018**.

Hlasujte tu!


TABUĽKA VOĽBY B – Cenové limity pre jednotlivé kategórie

Pre voľbu B sme ako určujúce kritérium zvolili cenu. Tu sú limity pre jednotlivé kategórie:
A – Miniautomobily8 500 €
B – Malé automobily10 500 €
C – Nižšia stredná trieda15 500 €
D – Stredná trieda26 500 €
E – Vyššia stredná trieda48 500 €
F – Luxusné automobily90 500 €
G – Športové automobily 48 500 €
H – Kabriolety48 500 €
I – Kompaktné SUV20 500 €
K – SUV/Off-road47 500 €
L – MPV19 500 €


### 1. cena pre súťažiacich: Automobily BMW rodiny X na 2+2 týždne s palivom za 300 €! ### 2. cena pre súťažiacich: Dvojdňový pobyt v štýlovom hoteli Pieris pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do wellness komplexu AQUA & KID´S & SAUNA Paradise v Grand hoteli Permon**** www.podbanskeresort.sk ### Pravidlá súťaže Všetky platné hlasy budú po uzávierke hlasovania zaradené do žrebovania o vecné ceny uvedené nižšie, a to bez ohľadu na to, či sa rozhodnete odpovedať na anketové otázky. Na ankete sa nemôžu zúčastniť zamestnanci vydavateľstva Motor Media CS ani ich rodinní príslušníci. Výsledky ankety a mená výhercov budú zverejnené v niektorom z jarných vydaní auto motor a športu. Ceny vozidiel platia k 8. septembru 2018.

Hlasujte tu!








Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.