POZVÁNKA: Prvý zraz majiteľov i30 N bude na Slovakia ringu! Hyundai si pre nich pripravil malé prekvapenie

**Majitelia a fanúšikovia ostrého modelu Hyundai i30 N sa môžu tešiť na prvý česko-slovenský zraz, ktorý sa bude konať už túto sobotu, 29.09.2018 na Slovakia ringu pri Orechovej Potôni.** Napriek tomu, že ide o súkromné podujatie českých a slovenských majiteľov týchto vozidiel, slovenské zastúpenie automobilky si **pri príležitosti prvého zrazu pripravilo malé prekvapenie vo forme oficiálneho predstavenia… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Majitelia a fanúšikovia ostrého modelu Hyundai i30 N sa môžu tešiť na prvý česko-slovenský zraz, ktorý sa bude konať už túto sobotu, 29.09.2018 na Slovakia ringu pri Orechovej Potôni.** Napriek tomu, že ide o súkromné podujatie českých a slovenských majiteľov týchto vozidiel, slovenské zastúpenie automobilky si **pri príležitosti prvého zrazu pripravilo malé prekvapenie vo forme oficiálneho predstavenia paketu N-Line** pre modelovú rodinu i30.
Tento špeciálny balíček výbavy je **primárne určený pre ľudí, ktorí túžia po športovom vzhľade, no k bežnému jazdeniu nepotrebujú extrémne výkonný motor.** Športovejšie vyzerajúca verzia bude stáť na **18-palcových zliatinových diskoch**, vzadu pribudli **koncovky výfukového systému s chrómovým povrchom** a pre lepšiu orientáciu dodal výrobca na karosériu aj niekoľko ozdobných plakiet s nápisom N-Line. Výrazné zmeny nájdeme aj v interiéri, kde sú nájdeme **nové sedadlá s lepším bočným vedením.** Pre lepší pocit pridáva Hyundai aj hliníkové pedále, športovejší volant a hlavicu radiacej páky s logom N. **PROGRAM V SOBOTU 29.09.2018:** 10:00 – 10:30 Rozloženie stánku Hyundai Slovensko s vystavením i30 N Performance a i30 N Line 10:30 – 11:00 Príchod majiteľov vozidiel i30 N na Slovakia Ring 11:40 – 12:15 Jazda majiteľov i30 N na okruhu 13:10 – 15:00 Slovenská premiéra i30 N Line s predstavením cenníka, testovacie jazdy, diskusia s fanúšikmi a účastníkmi




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.