Nestačia mu najdrahšie motorky a autá: Čím sa slávny herec prepravuje do obchodu, keď má chuť na cheeseburger! (GALÉRIA)

Úspešná kariéra herca Harrisona Forda mu umožnila nakupovať a užívať si svoju vášeň, ktorou sú autá, motocykle a lietadlá. Harrison Ford sa preslávil svojimi hlavnými úlohami vo filme Star Wars či ako protagonista filmovej série o archeológovi Indianovi Jonesovi.
Vydané  Text: 
Päť z jeho filmov patrí medzi 30 najlepších amerických blockbusterov v histórii kinematografie. Ford tiež hral Ricka Deckarda v prvom sci-fi filme Blade Runner (1982) aj v jeho pokračovaní Blade Runner 2049. Za svoju úlohu ako John Book v thrilleri Witness (1985) bol nominovaný na Oscara za najlepšieho herca. Lukratívne úlohy mu poskytli dosť príležitostí a financií obklopiť sa majetkom na kolesách a urobiť si aj kurz pilota.
**Lieta kvôli jedlu** *„Mám asi päť BMW motocyklov, niekoľko Harleyov, cestné Hondy a Truimph,“ hovorí herec. „Som ale single jazdec, rád jazdím sám, iba ja a vietor vo vlasoch.“* V istom rozhovore pre The Mail On Sunday sa vyznal k veľkej láske k lietaniu. *„Všetky moje lietadlá lietajú výborne, aj preto ich stále vlastním tak veľa. Som na lietaní taký závislý, že si často zaletím na druhý koniec pobrežia len kvôli cheeseburgeru.“* **Pozrite sa do galérie na niektoré z jeho vzácností.** *Zdroj: Thedrive.com, dailymail.com, topspeed.com, quora.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.