Škoda predstavila Rapid vo verzii Monte Carlo, poznáme ceny!

Pri príležitosti štartu 105. ročníka Tour de France značka ŠKODA uvádza na slovenský trh limitovanú edíciu modelov ŠKODA RAPID a ŠKODA RAPID SPACEBACK MONTE CARLO.
Vydané  Text: 
Limitovanú edíciu Škoda Rapid Spaceback **získate s panoramatickou strechou s predĺženým zadným sklom.** Pri oboch modeloch akčná výbava limitovanej edície ponúka **čierne 16-palcové dizajnové disky ITALIA z ľahkej zliatiny, bi-xenónové svetlomety s LED denným svietením,** parkovacie senzory vzadu, svetelný a dažďový senzor, elektricky ovládané predné i zadné okná, tempomat, automatickú klimatizáciu Climatronic, plnegrafický displej Maxi DOT, **trojramenný multifunkčný kožený športový volant, športové sedadlá,** dizajnové kryty pedálov, čierne lakované spätné zrkadlá, zadné sklá s vyšším stupňom tónovania, ambientné osvetlenie interiéru a ďalšie dizajnové prvky.
**Ceny začínajú na sume 13 490 eur pre modely s motorom 1,0 TSI** s výkonom 70 kW (95 k) a manuálnou prevodovkou. Modely s tým istým motorom a s automatickou prevodovkou stoja od **15 490 eur.** Fanúšikovia si môžu vybrať aj modely s motorom 1,0 TSI s výkonom 81 kW (110 k) a manuálnou prevodovkou za cenu od **14 390 eur** alebo s motorom 1,4 TSI s výkonom 92 kW (125 k) a automatickou prevodovkou s cenou od **17 090 eur.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.