OMV posúva svoje služby na ešte vyššiu úroveň

Predaj palív predstavuje na čerpacích staniciach základ ponuky, ktorú motoristi denne využívajú. Spoločnosť OMV však myslí aj ďalej a svoj rozvoj zameriava na tri oblasti, ktoré prispievajú k zvýšeniu komfortu zákazníkov a zníženiu dopadov na životné prostredie.

Vydané  Text: 

Prísť na čerpaciu stanicu, natankovať plnú nádrž paliva a zaplatiť. To je minimum, ktoré vám ponúkne akákoľvek čerpacia stanica. No ak zájdete na OMV, dostanete tu oveľa viac. Počnúc kvalitným palivom, širokými možnosťami občerstvenia, cez príjemné a čisté prostredie, končiac bohatou ponukou ďalšieho sortimentu.

Trvalá udržateľnosť

Spoločnosť OMV sa na korporátnej úrovni zaviazala, že do konca roku 2050 dosiahne uhlíkovú neutralitu. Globálne ciele sa dajú dosiahnuť iba zodpovednými aktivitami na lokálnej úrovni.

Rozmenené na drobné a reálne činy, to znamená, že napríklad do roku 2024 umiestnia na väčšinu striech čerpacích staníc na Slovensku fotovoltické panely, ktoré pokryjú až 20 % ročnej spotreby.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pre prevádzky OMV na Slovensku vznikol aj súbor desiatok opatrení, ktoré pomáhajú šetriť energie a znižovať záťaž na životné prostredie – od správnej regulácie vykurovania a klimatizácie, cez využívanie prírodného tepla zo slnka, výmenu spotrebičov za energeticky úspornejšie, šetrenie pri osvetlení, úpravu vetrania, až po pravidelné kontroly tesnení. Môže sa zdať, že ide o zanedbateľné aktivity, no v konečnom súčte prinášajú veľké výsledky.

Čerpacie stanice OMV sa zároveň stávajú miestami, kde môžete odovzdať kuchynský olej. Zozbieraný olej dokážu špecializované spoločnosti takmer bezo zvyšku premeniť na druhotnú surovinu a následne napríklad na zložku pridávanú do biopalív.

Kvalitná gastronómia

Ponuka občerstvenia na čerpacích staniciach OMV zďaleka nie je o bagetách v igelitovom obale a káve z automatu. Pod vlastnou značkou VIVA nájdete čerstvé a kvalitné občerstvenie vrátane ručne pripravovaných bagiet. Na požiadanie vám ich zapečú v špeciálnych pieckach tak, že pečivo bude chrumkavé a náplň si zachová svoju prirodzenú teplotu. Na vybraných staniciach nájdete aj raňajky, teplé jedlá či cestovateľskú klasiku v podobe hot dogov.

Dobrá a vyvážená strava a povzbudzujúce nápoje prispievajú k zvýšeniu bezpečnosti na cestách. Vedia o tom aj milovníci kávy, ktorí si na čerpacích staniciach OMV môžu vychutnať čerstvo namletú kvalitnú kávu ako v kaviarni. Fajnšmekri si vychutnajú kávy zo zŕn El Salvador (100 % Arabica), klasikov poteší výber z ôsmich káv Viva Selection (80 % Arabica + 20 % Robusta).

Na nákup na OMV

BILLA – OMV. To je strategické partnerstvo dvoch silných značiek, ktoré vám na čerpacie stanice OMV prináša kvalitné potraviny.

Zákazníci nájdu v nových predajniach okrem obľúbeného pečiva a mliečnych výrobkov aj bohatý výber zeleniny a ovocia, mäsové výrobky i základnú ponuku trvanlivých potravín. Sortiment sa v predajniach VIVA BILLA počas roka obmieňa, aby bol v ponuke najžiadanejší tovar. Zákazníci vďaka tomu nakúpia čerstvé potraviny aj večer či počas sviatkov, keď sú bežné potraviny zatvorené. V priebehu troch rokov môžu zákazníci takto nakúpiť na približne 70 zo 100 čerpacích staniciach OMV po celom Slovensku.

 









Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.