SHELL – Istota špičkovej kvality

K značke Shell patria už dlhé desaťročia čistota, ochotný personál a rôznorodé služby. Odkedy sa však v roku 1994 na Slovensku otvorila prvá čerpacia stanica Shell na Bojnickej ceste v Prievidzi, potreby šoférov sa zmenili.

Aj keď sa počas existencie značky množstvo vecí zmenilo, túžba neustále zdokonaľovať palivá a služby zostala rovnaká.
Vydané  Text: 

Dnešní zákazníci už na čerpacie stanice neprichádzajú iba tankovať. A tak sa v posledných rokoch ponuka rozšírila napríklad o koncept základných potravín Gourmet či mobilnú platbu za palivo Shell SmartPay. Nech však už ide o akúkoľvek službu, značka Shell kladie vždy dôraz na kvalitu a bezpečnosť zákazníkov. To je zrejmé od prvého kontaktu.

Na takmer 100 čerpacích staniciach na Slovensku je prvým kontaktom so zákazníkmi vonkajšia obsluha.

Unikátna služba, ktorú tradične nájdete na nádvorí čerpacích staníc Shell, dokáže zákazníka rýchlo zorientovať v ponuke palív, zlepšiť deň či ušetriť čas. Kým sa postará o tankovanie či doleje vodu do ostrekovačov, zákazník si môže napríklad urobiť drobný nákup, vychutnať chutné občerstvenie či kávu Shell Café.

Tankovanie a základnú údržbu vozidla vonkajšou obsluhou ocenia všetci, ktorí sa práve ponáhľajú, nechcú sa zašpiniť alebo pomoc z nejakého dôvodu naozaj potrebujú.

Aj keď sa počas existencie značky množstvo vecí zmenilo, túžba neustále zdokonaľovať palivá a služby zostala rovnaká.

Shell sa vývoju svojich palív venuje s vášňou už viac ako 100 rokov. Vlastné výskumné a vývojové kapacity pomáhajú značke neustále inovovať vlastnosti pohonných hmôt a reagovať tak na meniace sa požiadavky moderných motorov.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

V posledných rokoch sa vývoj vo vlastných technologických centrách Shell zameriava predovšetkým na zlepšenie čistoty palivového traktu. Vrcholom starostlivosti o motor sú prémiové palivá Shell V-Power, ktoré obsahujú maximum čistiacich zložiek a sú schopné nielen zamedzovať vzniku usadenín v palivovom systéme, ale zároveň prispievajú k odstráneniu už vzniknutých usadenín.

Unikátnym prístupom značky Shell je skutočnosť, že aditivované sú všetky jej palivá. Takýmto spôsobom napomáhajú palivá Shell prinavrátiť motorom stratený výkon. Skutočným majstrovstvom je, aby sa palivo, ktoré prešlo precíznym vývojom a detailnými testami dostalo v stabilnej kvalite až do nádrže auta. Na to je potrebné sledovať a dodržiavať množstvo prísnych kritérií.

Kvalita palív Shell sa kontroluje nepretržite, od ich namiešania v rafinérii cez distribúciu až po skladovanie na čerpacej stanici.

5 DÔVODOV, PREČO SA ZASTAVIŤ NA SHELL

1. Viac ako 100 rokov vývoja Shell disponuje vlastnými výskumnými a testovacími laboratóriami. Pre náš trh Shell neustále inovuje palivá v Technologickom centre Shell v Hamburgu. Výsledky práce vedcov sa premietajú do ponuky palív na čerpacích staniciach.

2. Unikátne aditíva v celom portfóliu palív Všetky palivá Shell sú obohatené o špecifické aditíva, ktoré prispievajú k čisteniu kľúčových častí motorov nových aj starších vozidiel. Palivá sú vďaka partnerstvu s tímom Scuderia Ferrari pravidelne testované v extrémnych podmienkach počas Veľkých cien F1.

3. Vlastná pražiareň kávy a ikonické hot dogy Shell Café je pre všetkých, ktorí sa na ceste radi zastavia na kvalitnú kávu a chutné občerstvenie. Zaujímavosťou je, že kávu si Shell praží vo vlastnej pražiarni v Holandsku a jej chuť prispôsobuje chuťovým profilom zákazníkov v jednotlivých regiónoch.

4. Ochotní pracovníci vonkajšej obsluhy Charakteristická vonkajšia obsluha dokáže poradiť pri výbere, pomôže pri tankovaní či technických problémoch, ale má školenia aj na poskytnutie prvej pomoci.

5. Líder v inováciách Medzi inovatívne digitálne nástroje určite patrí mobilná platba Shell SmartPay, ktorá je dostupná v aplikácii Shell. Tá umožňuje vodičom v prípade využitia služieb vonkajšej obsluhy zaplatiť za palivo bez toho, aby vodič musel počas svojej návštevy čerpacej stanice vystúpiť z vozidla. Shell však nelení ani v inováciách, ktoré prispievajú k úspornejšej prevádzke čerpacej stanice alebo k maximálnemu využitiu recyklovaných materiálov.









Pokračujte na ďalší príspevok »