Mototechna Drive, špecialista na prenájom vozidiel

Značka Mototechna zo skupiny AURES Holdings a.s., najväčšieho predajcu ojazdených automobilov v strednej Európe, má pobočku Mototechna DRIVE, ktorá sa zameriava na krátkodobý či dlhodobý prenájom automobilov v Bratislave v Podunajských Biskupiciach na Nákovnej ulici, kde si prenajmete auto jednoducho a za tú najlepšiu cenu.

V ponuke nájdete stovky nových a zánovných automobilov, a nadštandardné služby prenájmu.
Vydané  Text: 

Na pobočkách Mototechny DRIVE či už na Slovensku alebo v Českej republike si môžete jednoducho prenajať vozidlo na tri až dvanásť mesiacov. Momentálne majú v ponuke všetky kategórie vozidiel, v poslednej dobe však prevažujú veľmi obľúbené automobily SUV, kompaktné autá a elektromobily.

V Mototechne DRIVE ponúkajú aj prenájom manažérskych limuzín alebo deväť miestnych dodávok. Ponuka momentálne obsahuje stovky vozidiel. V Mototechne DRIVE zabezpečujú mobilitu, ako súkromných osôb a drobných podnikateľov, tak aj športovcov, známych osobností a nadnárodných korporácií. Takže ak hľadáte nový automobil, nemusíte sa ihneď „upisovať“ na dlhé roky, ako je to v prípade lízingu, prípadne sa zaväzovať kúpou vozidla.

Okrem mesačnej splátky na vás nečakajú žiadne iné poplatky. V mesačnej splátke za prenájom vozidla máte zahrnuté všetko – havarijné a povinné zmluvné poistenie, letné a zimné pneumatiky, asistenčnú službu aj uskladnenie pneumatík. V cene prenájmu vozidla máte aj diaľničnú známku. Podnikatelia si dokonca môžu dať platbu mesačnej splátky do svojich nákladov. V Mototechne DRIVE zabezpečujú všetky služby spájané s prevádzkou auta.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Každému klientovi vždy priradia osobného konzultanta, ktorý sa bude starať o to, aby bolo vozidlo celý čas v skvelom stave, malo správne pneumatiky a platnú diaľničnú známku. Spoločnosť klientovi takto poskytne istotu, že jediné, čo bude počas prenájmu svojho vozidla riešiť, bude dopĺňanie paliva do automobilu.

Služba je vhodná aj pre startupové firmy, čiže firmy, ktoré začínajú podnikať a nemajú prostriedky na okamžité zakúpenie vozidiel, prípadne sa nikde nechcú upisovať na dlhodobý prenájom áut.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Od začiatku pôsobenia Mototechny DRIVE na Slovensku už spoločnosť zapožičala niekoľko stoviek vozidiel, a vďaka svojej širokej škále modelov áut je schopná ponúknuť ceny mesačného nájmu od dvesto eur. Napríklad automobily českej značky Škoda v nadštandardnej výbave, si viete prenajať už od tristo eur mesačne.

Luxusnejšie modely X3 a X4 značky BMW si môžete prenajať od menej ako tisíc eur za mesiac. Na pobočke Mototechna DRIVE v Bratislave na Nákovnej ulici je momentálne v ponuke 50 až 70 áut a pre vozidlo si môžete prísť hneď na druhý deň od objednávky. Spoločnosť dokáže svoj servis prispôsobiť trendom a dopytu, a aj vďaka tomu rastie. Celkovo už obslúžila viac ako 5500 klientov. Teraz je pre ňu najväčšou výzvou expanzia na zahraničné trhy.

Inzercia

Inzercia

“Vy jazdíte a my sa staráme” je naše motto, na ktorom si veľmi zakladáme a budeme radi, keď sa o ňom prídete osobne presvedčiť. Ďalšie informácie a aktuálnu ponuku vozidiel nájdete na webovej stránke www.mototechnadrive.sk

 









Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.