Fotogaléria:Cayennu turbo výkon nestačí

Septembrové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


**Šikovné SUV** teraz jednoducho letia. **Audi Q2** mieri na mladých, zaujímavé korenie prináša aj **Mercedes-Benz GLC Coupé**. Hitový potenciál má aj **hybridný crossover Kia** **Niro**, so všetkými sme sa previezli na prvých jazdách. Na ťažkú prácu sú tu však iní, **porovnali sme Nissan Navara a Ford Ranger**. Vyhrá podvozková klasika alebo moderna?

Mimo nemeckého prémiového mainstreamu plávajú alternatívne značky. Budú **Volvo S90 a Jaguar F-Pace** žralokmi, alebo potravou? Okrem toho sme otestovali **Renault Talisman Grandtour, Fiat Tipo, Hyundai Elantra** a mnoho ďalších. Volkswagen ponúka pre rodinu viacero modelov, **je pre mladý pár s deťmi lepší Golf Variant, Golf Sportsvan alebo Touran? Odpovie vám náš praktický test**.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.