Dobré osvetlenie znamená ľahšiu prácu nielen v dielni

Spoločnosť OSRAM neustále modernizuje svoj rad mobilných kontrolných svietidiel LEDinspect. V súčasnosti ponúka viac ako tucet modelov s rôznymi špecifikáciami a aplikáciami. Vďaka správnej konštrukcii pomáhajú svietidlá osvetliť akýkoľvek pracovný priestor vo vozidle alebo v jeho okolí. Výborne poslúžia aj v domácnosti alebo okolo domu.
Vydané  Text: 
[Inšpekčné LED svietidlá sú univerzálne nástroje](https://www.osram.sk/am/automotive-care-a-equipment/inspection_lights.jsp) na presnú prácu. Individuálny dizajn každého výrobku je prispôsobený rôznym úlohám. Majú ohybné a otočné časti, takže svetlo môžete nasmerovať tam, kam potrebujete. Okrem toho majú nastaviteľnú intenzitu svetelného výkonu a môžu tak prispôsobiť jas vašim preferenciám. Indikátor batérie vás upozorní, keď je potrebné svietidlo dobiť, a praktické magnety a háčiky uľahčujú pripevnenie počas náročnej práce.
OSRAM LEDinspect FAST CHARGE SLIM500
Pri práci v ťažko prístupných miestach sú najlepšie svietidlá s úzkou hlavou. V sortimente OSRAM medzi ne patria LEDinspect Slimline 250, Slim 500, Slim Max 1000, Fast Charge Slim 500, Pocket 200, Pocket Pro 400 alebo Pocket B200. Každé z nich má dva režimy osvetlenia. Základný, kde sa svetelný tok pohybuje od 40 do 100 lm, a maximálny, kde hodnota svetelného toku dosahuje hodnotu uvedenú v názve modelu. Napríklad v prípade modelu Slim 500 je to 500 lm. Doba prevádzky po nabití batérie dosahuje až 10,5 h (v prípade Slim Max 1000). Všetky uvedené svietidlá možno dobíjať pomocou kábla USB-C (výnimkou je Pocket B200, ktoré vyžaduje tri batérie AAA). Svietidlá sú odolné voči prachu, vode, a dokonca aj nárazom.
OSRAM LEDinspect POCKET PRO400
Ďalšiu skupinu inšpekčných LED svietidiel tvoria výrobky tradičného tvaru – Fast Charge Pro 500, Twist 250, Max 500 a Mini 250. Rovnako ako pri svietidlách s úzkou hlavou je číslo v označení výrobku maximálny svetelný tok, ktorého dosahujú. Svietidlo Fast Charge Pro 500, ako už názov napovedá, sa nabije bleskovo rýchlo – trvá to len 60 minút. Po nabití vydrží svietiť až 7 hodín a svetelný tok dosahuje 500 lúmenov. Aj tradične tvarované svietidlá sú odolné voči vode, prachu a nárazom.
OSRAM LEDinspect FAST CHARGE SLIM500
OSRAM LEDinspect FAST CHARGE PRO500
Sortiment LEDinspect zahŕňa aj dielenské svetlá, ktoré sa používajú na osvetlenie väčšieho priestoru, napríklad celého motora alebo podvozku. V tejto skupine nájdete svietidlo LEDinspect Pro Bonnet 1400, ktoré je dobre známe a oceňované mechanikmi na celom svete. A potom je tu akumulátorom napájaný, dobíjateľný LEDinspect Utility1000, ktorý napriek maximálnemu svetelnému toku 1000 lúmenov nepotrebuje na prevádzku externý zdroj napájania.
OSRAM LEDinspect PRO BONNET 1400
OSRAM LEDinspect UTILITY1000








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!