IQOS VEEV: Leto bez dymu

Blížime sa k svetu, keď sa cigaretový dym stane minulosťou. Spoločnosť Philip Morris v týchto dňoch prináša na Slovensko revolučnú novinku – bezdymovú elektronickú cigaretu IQOS VEEV.
Vydané  Text: 
Dospelí fajčiari, ktorí nevedia, alebo nechcú skončiť s fajčením cigariet, tak majú k dispozícii ďalšiu bezdymovú alternatívu. Vznikla na základe dlhoročného vývoja a výskumu a v porovnaní s klasickými cigaretami je i menej riziková, nakoľko produkuje v priemere o viac ako 95 % menej škodlivých chemických látok v porovnaní s klasickými cigaretami. S prvým bezdymovým zariadením na zahrievanie tabaku IQOS sa slovenskí dospelí fajčiari stretli už pred piatimi rokmi a v súčasnosti ich užíva už viac ako 270 tisíc dospelých užívateľov. Novinka IQOS VEEV s pokročilou inteligentnou technológiou MESH™ je určená užívateľom, ktorí uprednostňujú zariadenia na báze vapingu. IQOS VEEV bol navrhnutý vo Švajčiarsku a je výsledkom dlhoročného vedeckého výskumu a vývoja. V porovnaní s produktom na zahrievanie tabaku IQOS, funguje na princípe odparovania e-kvapaliny s obsahom nikotínu, a to pomocou inteligentnej technológie IQOS VEEV MESH™. Na rozdiel od tradičného systému knôtu a cievky, ktoré používajú bežné elektronické cigarety, je nahrievač IQOS VEEV MESH™ v neustálom kontakte s e-kvapalinou v náplni, čo užívateľovi zabezpečuje konzistentnú chuť. Inteligentné digitálne ovládače kontrolujú hladinu e-kvapaliny a v prípade, že príliš klesne, zariadenie vypnú. Táto technológia zabraňuje prehriatiu a spálenej chuti a zaisťuje, že zariadenie v priemere produkuje o viac ako 95 percent menej škodlivých chemických látok ako klasické cigarety. Obsah náplní pre IQOS VEEV nie je možné upravovať, čo zabraňuje manipulácii s e-kvapalinou a zaručuje tak ich bezpečnosť. Tento uzatvorený systém je zároveň bezpečnejší oproti elektronickým cigaretám s otvoreným systémom. IQOS VEEV dokonale padne do ruky, dobije sa za menej ako 35 minút a každá jeho 1,5 ml náplň vydrží v priemere dlhšie ako dva dni. Odporúčaná maloobchodná cena zariadenia je 19 eur.
IQOS VEEV
Užívatelia majú navyše k dispozícii mobilnú aplikáciu, ktorá im umožní prispôsobiť si nastavenie zariadenia podľa svojich potrieb. Pomocou aplikácie si môžu nastaviť napríklad veľkosť oblaku aerosólu, ktorý zariadenie produkuje, vybrať druh vibrácie pri užívaní alebo prístroj uzamknúť či zablokovať. Do aplikácie sa užívatelia dostanú pri používaní iOS aj Android zariadení cez svoj účet vo webovej verzii.








Pokračujte na ďalší príspevok »