Spúšťame súťaž o 10 lístkov na nového Bonda a tričká „No Time To Die“

Posledná bondovka s Danielom Craigom prichádza do slovenských kín už budúci týždeň!
Vydané  Text: 
[V najnovšom vydaní časopisu auto motor a šport](https://www.autoviny.sk/reportaze/122855/realny-dojazd-elektromobilov-nova-dacia-za-15-tisic-eur-ci-porovnanie-suv-ciek-oktobrovy-auto-motor-a-sport-je-uz-v-predaji-zverejnujeme-kompletny-obsah) sa na strane číslo 120 začína veľký obrazový materiál so sprievodným textom o tom, ako sa vyrába **Aston Martin Goldfinger DB5 Continuation** priamo v divízii Aston Martin Works. Nejde o model pre najnovší film o Jamesovi Bondovi, **Nie je čas zomrieť** (No Time To Die), ale o jeden exemplár z prísne limitovanej série DB5 pre bonitných a verných fanúšikov fenoménu 007. Pôvodne vyrobených takmer 900 kusov modelu DS5 takto automobilka obohatila o ďalších 25. Vedeli ste, že Aston Martin DB5 sa objavil celkovo v ôsmich filmoch o Bondovi? Prvý je Goldfinger z roku 1964, posledným **Nie je čas zomrieť** (2021), ktorý **prichádza do slovenských kín už 30. septembra 2021**. Zároveň ide o posledný film, v ktorom si úlohu agenta MI6 strihol britský herec Daniel Craig. Mimochodom, vo všetkých filmoch, okrem Quantum of Solace (2008), sa objavoval aj DB5.

Reálny dojazd elektromobilov, nová Dacia za 15-tisíc eur či porovnanie SUV-čiek: Októbrový auto motor a šport je už v predaji, zverejňujeme kompletný obsah

Od pondelka 20. septembra 2021 je v predaji októbrové číslo časopisu auto motor a šport a my sme pre vás pripravili nielen výber toho najlepšieho, ale aj kompletný obsah nového vydania.

Pozrite si náš časopis, je sa na čo pozerať – odhaľujeme množstvo na prvý pohľad nenápadných detailov, ktoré sú maskovaním zbraní (samozrejme, imitovaných, no so zvukovými efektmi) a technologických vychytávok. Vypúšťanie oleja na vozovku,Príprava tohto kusu Aston Martin DB5 zabrala celkovo 4 500 hodín ľudskej práce, išlo o ohýbanie, vyklepávanie, lemovanie, zváranie, skutkovanie či lakovanie.
Nech už boli úpravy na vozidle akokoľvek rozsiahle, auto má zachovanú hrubú silu a ľahké ovládanie – aj napriek poctivému tuhému riadeniu. Srdcom pohonu je **štvorlitrový radový 6-valec s tromi karburátormi** SU a maximálym výkonom 213 kW, teda **290 koní**. A čo sa stalo s katapultom sedadla spolujazdca a ďalšou mimoriadnou výbavou? To sa dočítate v októbrovom čísle najčítanejšieho motoristického časopisu na Slovensku, auto motor a šport č. 10/2021. **Oficiálne uvedenie filmu:** *James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený oddych na Jamajke. Pokoj však nemá dlhé trvanie – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu nevyzpytateľného zločinca Safina, ktorý disponuje nebezpečnou a veľmi ničivou novou technológiou. Nová akčná bondovka s názvom NIE JE ČAS ZOMRIEŤ poslednýkrát s Danielom Craigom a oskarovým Rami Malekom v kinách a IMAX od 30.9.2021 (No time to die)*. Pozor, pripravte sa na to, že posledný Craigov Bond má dĺžku až 163 minút.
### Súťaž o lístky do kina a tričká s motívom filmu „Nie je čas zomrieť“ Časopis auto motor a šport a titul Autoviny.sk v spolupráci s distribútorom filmu [FORUM FILM](http://www.forumfilm.sk/pripravujeme/movie/show/bon-25/) prinášajú súťaž o celkovo 10 lístkov (5× dvojvstup) do kina na film „Nie je čas zomrieť“ a 5 kusov tričiek s motívom filmu. Celkovo tak losujeme desiatich výhercov – piati získajú po dvoch vstupoch do kina, ďalší piati tričká. Lístky budú platné v celej sieti kín po celom Slovensku, takže výhercovia nebudú mať problém s výberom kina. Zapojenie sa do súťaže je jednoduché, stačí odpovedať na dve súťažné otázky vo formulári nižšie a [byť fanúšikom stránky auto motor a šport – AUTOVINY.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport), pretože súťaž je určená pre našich čitateľov. Pripomíname, že spoločnosť Facebook nie je na súťaži nijakým spôsobom zúčastnená, nie je partnerom, organizátorom, sponzorom ani garantom súťaže. Facebook nemá voči účastníkom v súťaži žiadne záväzky. ### Skrátený štatút súťaže – **termín konania súťaže** : 21.9.2021 (14:00 hod) – 27.9.2021 (11:59 hod) – **termín vyhlásenia výhercov súťaže** : 27.9.2021 (po 12:00 hod) – **podmienky zapojenia sa do súťaže**: Správna odpoveď na otázku v termíne konania súťaže Podmienkou je aj aktívne odoberanie stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport) – **súťažná otázka**: V koľkých filmoch o Jamesovi Bondovi účinkoval automobil Aston Martin DB5 a ktorý časopis odhaľuje skrytú výbavu limitovanej série 25 kusov DB5 Goldfinger? – **špecifikácia ceny**: 5 kusov lístkov pre dve osoby (pre celkovo 5 výhercov); a 5 kusov tričiek s motívom filmu Nie je čas zomrieť (pre celkovo 5 ďalších výhercov).




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »