Nedeľník: Najčítanejšie články tohto týždňa #49

Prečítajte si editorov výber článkov z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 
Milí čitatelia, tak ako každú nedeľu, aj tento týždeň som pripravil výber článkov, ktorými žil náš web v uplynulých siedmich dňoch. Tento výber je kompiláciou nielen najčítanejších príspevkov, ale aj tých, ktoré zaujali vašu pozornosť na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko a ktoré boli podnetom pre desiatky a stovky vašich komentárov. Koncom tohto týždňa náš web a aj celá motoristická verejnosť žili predstavením úplne novej Škody Scala, ktorá v portfóliu automobilky nahradí súčasný Rapid a zabojuje proti takému Volkswagenu Golf či Renaultu Megane. Čitateľskú pozornosť zaujali aj na naše ostatné články o tom, ako sa počas socializmu štátna televízia snažila zaviesť posunkovú reč pre vodičov, ďalej o tom, že Volkswagen pripravuje koniec spaľovacích motorov TSI a TDI v Európe, o zaujímavých štatistikách z oblasti psychológie, dopravy, pneumatík a motorizmu ako takého. Zvlášť naše autotesty, nové video k testu Citroenu C3 a tiež príspevok o tom, že FIAT dáva naftovým motorom ďalšiu šancu. Prajem vám príjemné čítanie a peknú druhú adventnú nedeľu! **ERIK STRÍŽ**
### Za aktuálny 49. týždeň v roku 2018 (3.12.-9.12.2018) vyberáme nasledovné príspevky:

Nová Škoda Scala oficiálne predstavená! Je to najkrajšia škodovka súčasnosti:

Tento článok bude priebežne aktualizovaný o fotografie a čerstvé informácie z predstavenia Nové vozidlo ŠKODA SCALA – prehľad noviniek: Dizajn: Ako prvé vozidlo značky ŠKODA charakterizuje ŠKODA SCALA svojím emotívnym a autentickým vzhľadom ďalší vývojový stupeň dizajnového jazyka značky ŠKODA. **Ako prvý sériovo vyrábaný automobil ŠKODA v Európe má na piatych dverách namiesto loga sebavedomý nápis ŠKODA.** Až... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!