Nový model

Opel oficiálne oživuje model FROTERA! Odolný off-road sa zmení na SUV s pridanými hodnotami

Prvé odhaľujúce fotografie nového modelu Frontera spolu s podrobnejšími informáciami odhalí spoločnosť Opel v nasledujúcich týždňoch.

Vydané  Text: 

Automobilka Opel ohlásila na rok 2024 návrat označenia Frontera. Tento názov zažije svoj comeback v úplne novom modeli SUV.

Nová Frontera, ktorá sa predvedie neskôr v priebehu tohto roka, bude predstavovať zábavné vozidlo so šikovnými, praktickými funkciami.

Zároveň prinesie novú robustnú interpretáciu odvážnej a čistej dizajnovej filozofie spoločnosti Opel a stane sa prvým sériovým vozidlom tejto nemeckej značky, ktoré ponesie nový znak blesku, tzv. „Blitz“.

Nová Frontera bude od úplného začiatku k dispozícii ako batériový elektromobil.

Názov ,Frontera‘ je ideálny pre naše nové vzrušujúce SUV,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Opel Florian Huettl. „Bude sa vyznačovať sebavedomým charakterom a jeho pozícia bude priamo v jadre trhu.“

Opel Frontera v minulosti

Nový Opel Frontera prinesie veľa miesta a vysokú úroveň všestrannosti, čím priláka ako zákazníkov s aktívnym životným štýlom, tak aj rodiny. Nováčik bude okrem toho pokračovať v dlhoročnej tradícii značky Opel, ktorou je prinášať dostupné riešenia mobility širokému spektru zákazníkov vďaka atraktívnej cene.

Spoločne s uvedením čisto elektrickej verzie novej generácie modelu Grandland, ktoré je tiež naplánované na tento rok, bude príchod batériového elektrického variantu nového modelu Frontera znamenať dôležitý medzník pri pretváraní značky z Rüsselsheimu na čisto elektrickú značku. Opel bude následne v každom modelovom rade ponúkať minimálne jeden batériový elektrický variant.

Inzercia

Inzercia

Široká ponuka batériových elektrických modelov Opel už dnes zahŕňa štvorkolku Rocks Electric, modely Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric či Astra Sports Tourer Electric, ako aj nové Combo Electric a Zafira Electric. Okrem toho má dnes už aj celé portfólio úžitkových vozidiel k dispozícii batériové elektrické verzie – kam patrí nové Combo Electric, nové Vivaro Electric či nové Movano Electric.

Prvé fotografie nového modelu Frontera spolu s podrobnejšími informáciami o nováčikovi odhalí spoločnosť Opel v nasledujúcich týždňoch.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.