Nabitá ponuka

Slovenský Mercedes prišiel s neodolateľnou ponukou. Do ceny elektromobilov zahrnul nabíjací kredit, poistenie, financovanie aj nabíjací set

Poistenie na 2 roky, flexibilný systém nabíjania Pro, kredit na nabíjanie, predĺženú záruku na 6 rokov alebo do 90 000 km a zvýhodnené financovanie sú teraz v cene každého avizovaného elektromobilu.

Kredit na nabíjanie je až do 6000 eur!
Ponuka platí pre vozidlá k priamemu odberu, aj pre vozidlá zadané do výroby, dodané do 31. 12. 2023.
Vydané  Text: 

Ak plánujete kúpu auta, sústreďte sa na ponuku Mercedesu

Vstúpte do sveta elektromobility, teraz s nabitým balíkom extra výhod. Aktuálna akcia značky Mercedes-Benz pridáva hodnotný balík výbavy a služieb k novým elektromobilom.

Kampaň Nabitá ponuka sa vzťahuje na plne elektrické vozidlá značky Mercedes-Benz, konkrétne: EQA, EQB, EQC, EQE sedan, EQE SUV, EQS sedan a EQS SUV a to k priamemu odberu alebo zadané do výroby, dodané do 31. 12. 2023.

Všetky uvedené vozidlá, a to tie z priameho predaja, aj tie zadané do výroby, teraz obsahujú poistenie na dva roky, zvýhodnené financovanie, kredit na nabíjanie, predĺženú záruku na 6 rokov alebo do 90 000 km a flexibilný systém nabíjania Pro (Flexi Charger pro).

Čo to znamená?

Kredit na nabíjanie až do 6000 €

Pre maximalizáciu komfortu získa zákazník v rámci „Nabitej ponuky“ aj kredit na nabíjanie svojho nového elektromobilu v sieti nabíjacích staníc služby Mercedes me Charge. „Chceme zákazníkom zjednodušiť a spríjemniť spolunažívanie s elektromobilom od značky Mercedes-Benz. Zákazníci tak pri EQS sedan, EQS SUV, EQE sedan, EQE SUV a EQC získajú nabíjanie na približne 50 000 km a pri modeloch EQA a EQB na približne 20 000 km,“ uviedol Robert Hatala, vedúci predaja osobných vozidiel Mercedes-Benz.

Výška kreditu na nabíjanie je pre EQS sedan a SUV vo výške 6 000 eur s DPH, pre EQE sedan a SUV ako aj EQC je 5 400 eur s DPH a pre EQA a EQB je to 1 500 eur s DPH, pričom jeho platnosť je 3 roky od aktivácie poukážky Mercedes me Charge.

Poistenie na dva roky

Pre všetky modely v „Nabitej ponuke“ je poskytované Povinné zmluvné poistenie a havarijné poistenie (najvyšší model krytia Optimal+) od spoločnosť Allianz – Slovenská poisťovňa počas dvoch rokov od kúpy vozidla.

Inzercia

Zvýhodnené financovanie

Pre modely EQA a EQB platí zvýhodnené financovanie na 3 roky pri 30 % akontácii s 2,99 % úrokom a spracovateľským poplatkom 1 %.

K modelu EQC dostanú záujemcovia financovanie na tretiny s nulovým navýšením a bez spracovateľského poplatku.

Na modely EQE sedan, EQE SUV, EQS sedan a EQS SUV sa vzťahuje financovanie na tretiny s nulovým navýšením a so spracovateľským poplatkom 1 %.

Predĺžená záruka v cene vozidla

„Nabitá ponuka“ zákazníkom „nabíja“ aj záruku nad rámec zákonnej dvojročnej záruky o ďalšie 4 roky alebo do 90 000 kilometrov. Vďaka predĺženej záruke získava zákazník pocit ešte väčšej istoty, že jeho nové vozidlo bude slúžiť v špičkovom stave počas mnohých rokov. A zároveň, že ho neprekvapia neplánované náklady za opravu vozidla.

Okrem predĺženej záruky zákazníci získavajú záruku mobility Mobilo až do 30 rokov za predpokladu pravidelnej výrobcom predpísanej údržby realizovanej u autorizovaných partnerov.

Flexi Charger pro v hodnote takmer 890 €

Systém umožňuje rýchle, bezpečné a pohodlné nabíjanie elektrických a hybridných vozidiel dobíjateľných zo siete.

Vďaka oddeliteľnému adaptéru sa dá individuálne prispôsobiť dostupným možnostiam nabíjania kdekoľvek: počas nabíjania z domácich zásuviek (adaptéry pre domácnosť špecifické pre danú krajinu), trojfázových zásuviek (rôzne trojfázové prúdové adaptéry) alebo verejných nabíjacích staníc (adaptér typu 2). Nabíjať pritom možno výkonom až 22 kW.

Riadiaca jednotka nabíjania je odolná proti prípadnému prejazdu a je zároveň vodotesná. Systém je možné aktualizovať aj na diaľku (OTA), pričom obsahuje aj diaľkovú funkciu spustenia a zastavenia nabíjania.

Čo ďalej? Navštívte priamo webstránky Mercedesu

Nabitá ponuka” platí pre vozidlá k priamemu odberu ako aj pre vozidlá zadané do výroby a dodané do 31. decembra 2023. Viac o ponuke nájdete priamo na webstránke Mercedes-Benz.sk v časti Nabitá ponuka.

Nabitá ponuka od Mercedes-Benz

Vozidlá k priamemu odberu sú k dispozícii ihneď na prevádzkach predajných zmluvných partnerov značky Mercedes-Benz. Jednoducho prejdite na platformu Online Showroom, kde získate presný prehľad o aktuálne dostupných vozidlách:

Online Showroom (skladové vozidlá)





ODPORÚČANÉ



Inzercia

Advertisement