Fotogaléria:Tokio 2007: Subaru

Ferrari, Lamborghini aj Bugatti sú veľmi rýchle autá, tento bicykel ich však v zrýchlení na rovinke zanechá na trati ďaleko vzadu a v hlbokom zahanbení.


Francúzsky cyklista Francois Gissy sa prehnal po okruhu Paul Ricard na bicykli od spoločnosti Exotic Thermo Engineering s raketovým pohonom na peroxid vodíka a stanovil nový rýchlostný rekord. Za 4,8 sekundy dosiahol rýchlosť 330 km/h, stačilo mu na to iba 250 metrov. Pre Ferrari štartujúce vedľa neho nepredstaviteľné hodnoty, pozrite sa, koľko za bicyklom zaostalo.

![WREyAicJXkM](http://img.youtube.com/vi/WREyAicJXkM/0.jpg)

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.