Bosch Car Service: Servis preverený tradíciou

Zdá sa vám, že značkový servis pre vaše vozidlo máte od ruky, no chcete mu i tak zabezpečiť maximálnu starostlivosť a mať istotu, že neprídete o záruku? Riešenie ponúka Bosch Car Service, najväčšia sieť nezávislých autoservisov na svete

Vydané  Text: 

Autoservisy s označením Bosch Car Service nájdete v 150 krajinách, pričom táto sieť pozostáva z viac ako 16 000 autoservisov. Prináša mnoho výhod, ktoré vychádzajú predovšetkým z inovačnej schopnosti tejto spoločnosti.

Pokiaľ sa pozriete na nové automobily, tak mnoho technológií vzniká v spolupráci medzi automobilkou a jej technologickým partnerom. Bosch je takýmto partnerom pre viacero zvučných značiek. Vstrekovanie nafty, ABS, tempomat, stabilizačný systém. Prvenstvo v zavedení týchto technológií do sériovej výroby si pripisujú automobilky. No množstvo vývojovej práce odviedla práve spoločnosť Bosch. To jej dáva kvantum skúseností, aby tieto technológie vedela nielen vyvíjať, ale aj kvalitne a nanajvýš odborne servisovať. Navyše, Bosch má so servisom automobilov viac ako 100 rokov skúseností.

Bosch

ŠIROKÝ ZÁBER

Servisné strediská Bosch Car Service môžete navštíviť a využívať s vozidlom akejkoľvek značky už od jeho nákupu, pričom kvalita a rozsah odvedených prác sú na takej úrovni, že zachováva originálnu záruku výrobcu automobilov. To je však iba základ výhod. Tie sa ďalej rozširujú napríklad tým, že v servisoch Bosch Car Service pracujú odborne vyškolení zamestnanci, ktorí poskytujú služby v prvotriednej kvalite za dobrú cenu.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Vybavenie dielní pritom dosahuje najvyššiu možnú úroveň. Počnúc špičkovými diagnostickými prístrojmi, takže všetky zásahy vám tu vykonajú v súlade s požiadavkami a so špecifi káciami výrobcov. Rovnako maximálnu kvalitu dostanete aj z pohľadu náhradných dielcov, nakoľko Bosch Car Service používa také, ktoré zodpovedajú pôvodnej špecifi kácii pre prvovýbavu. Inými slovami – dostanete kvalitu ako z fabriky.

Bosch

JAZDÍTE BEZ STAROSTÍ

Bosch Car Service poskytujú servisné služby spojené s výmenou oleja, servisom motora a bŕzd, akumulátorov a výfukov, opravia vám poškodené sklá, vyriešia problémy s pneumatikami, dozrú na správnu funkciu svetlometov a samozrejmosťou sú aj inšpekčné prehliadky. Okrem toho sú aj vašim anjelom strážnym na cestách. Vďaka asistenčnej službe dokážu vyriešiť problémy na cestách, alebo zabezpečiť, aby ste sa spoľahlivo a bezpečne dostali do cieľa vašej cesty. Či už iným spôsobom dopravy, alebo náhradným vozidlom.

Jednoducho, Bosch Car Service je vaším spoľahlivým partnerom, ktorý sa postará, aby vaše auto jazdilo čo najdlhšie a v čo najlepšom stave.

Inzercia

Inzercia

Inzercia


Zdroje:  AUTOVINY.SK








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.