IQOS: Poriadne sa pripútajte, prichádza nová bezdymová dimenzia

Milujete technológie? Tak teraz pozor! Prichádza technologická vychytávka v modernom dizajne a alternatíva pre dospelých fajčiarov. Ešte ste o nej nepočuli? Reč je o Iqos Iluma.
Vydané  Text: 
Páni, ako ste na tom s vianočnou náladou a darčekmi? Zasiahol vás tento rok duch Vianoc skôr, alebo patríte medzi tých, ktorí si sviatočnú atmosféru odkladajú až na 24. decembra? Naštartujte svojho tátoša, vybehnite na vianočné trhy a medzitým nezabudnite svojej drahej polovičke urobiť radosť nejakým tým prekvapením. Dnes máme tip pre dospelých fajčiarov, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať s fajčením klasických cigariet. Ale pekne po poriadku. Vyhrňte si rukávy, vianočný ošiaľ je tu a vy si ho môžete užiť bez stresu a dymu. Kto povedal, že Vianoce by nemohli byť len o pokoji a relaxe a bez zbytočných „naháňačiek“? Vianočnú pohodu si môžete preto dopriať skôr, ale stres nechajte za dverami. Taký horúci punč v meste s priateľmi, romantická prechádzka po prvom snehu alebo skvelé predstavenie? A ešte sú tu večierky, aspoň na jeden si tento rok zájdite. A keď zrelaxujete hlavu, môžete sa zamýšľať nad tým, ako obdarujete svojich blízkych.
### Stres nie je dobrým kamarátom Najkrajšie sviatky v roku by nemal sprevádzať stres. Keď totiž naň príde, tak sa zvyknú prejaviť naše zlozvyky. Určite to nie je len o Vianociach, koncom roka prichádza oveľa viac povinností v práci, chceme všetko stihnúť, blížia sa uzávierky a termíny v kalendári sa začínajú prekrývať. A práve vo vypätých situáciách mnohí ľudí siahnu po cigaretách, stres je totiž spúšťačom aj tohto zlozvyku. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať s klasickými cigaretami, však môžu siahnuť po alternatíve. A i keď nie sú bezdymové zariadenia bez rizika, pretože obsahujú nikotín a sú návykové, stále zostávajú lepšou voľbou ako fajčenie cigariet. ### Dokonalý tip na darček Mimochodom, nakupovanie vianočných darčekov vás môže tiež poriadne vystresovať, najmä ak netušíte, po čom siahnuť. Mnohí sa potešia luxusnej kozmetike či elektronike, obzvlášť sú v kurze technologické vychytávky, ktoré majú navyše originálny dizajn a revolučnú technológiu. Jedným takým tipom pre dospelých fajčiarov a užívateľov bezdymových zariadení môže byť absolútna novinka, ktorá prišla na slovenský trh v podobe bezdymového zariadenia Iqos Iluma. A to je vynikajúca správa, pretože vďaka Iqos Iluma môžu mať dospelí fajčiari bezdymové sviatky! To nakoniec ocení aj ich okolie, pretože bezdymové zariadenia Iqos neprodukujú cigaretový dym, a tak nevzniká nevábny cigaretový zápach, ktorý by sa držal vo vlasoch, na pokožke, ale aj oblečení a v interiéri. IQOS ILUMA ponúka tri druhy zariadení a to Iqos Iluma Prime, Iqos Iluma a Iqos Iluma One. Všetky tri využívajú prelomovú technológiu indukčného nahrievania tabaku Smartcore Induction System. Táto technológia nahrieva tabak zvnútra. A tak nie je potrebné ani čistenie zariadenia, čo dospelých užívateľov bezdymových zariadení určite poteší. Iqos Iluma tabak nespaľuje, ale iba nahrieva, čím nevzniká žiadny dym a ani popol. Naopak, pri používaní bezdymových zariadení vzniká aerosól, ktorý obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym. Tieto bezdymové zariadenia bez nahrievacej čepele ponúkajú čistejší spôsob ohrevu priamo zo stredu náplne. Dospelí užívatelia si môžu vychutnať konzistentnejší zážitok bez zvyškov tabaku. Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami Iqos. Príjemné zemité farby a nadčasový dizajn pôsobia elegantne a dospelí fajčiari a užívatelia bezdymových výrobkov si môžu vybrať zo širokej škály prevedení.
### Farebný ošiaľ Iqos Iluma Prime je dostupný v štyroch farbách: Golden Khaki, Obsidian Black, Jade Green a Bronze Taupe. Iqos Iluma má na výber z piatich farieb: Moss Green, Pebble Beige, Pebble Grey, Azure Blue a Sunset Red. A na záver Iqos Iluma One a jej päť farebných variácií: Pebble Beige, Pebble Grey, Denim Blue, Moss Green a Sunset Red. Puzdra si môže dospelý užívateľ personalizovať z množstva farieb a textúr, pri zariadeniach Iqos Iluma a Iqos IluMa Prime je tiež široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače. > Bezdymové zariadenia Iqos Iluma vo všetkých troch verziách sú dostupné na Slovensku v Iqos predajniach a v online predaji od 16. novembra 2022 a od 1. decembra 2022 na ďalších vybraných predajných miestach.




, , , ,




Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.