VIDEO: Clarkson, Hammond a May sa vrátia na obrazovky s ďalším špeciálom už o pár dní! Pozrite si prvé ukážky:

Špeciál bude mať premiéru na Amazon Prime Video už 16. septembra.
Vydané  Text: 
Po minuloročnom vydaní špeciálu „Carnage A Trois“ sa legendárne motoristické trio vracia späť s novým špeciálom The Grand Tour. Tentoraz sa vydávajú **na cestu naprieč Nórskom a spoznávajú „poslednú veľkú európsku divočinu“.** Nový diel sa sa dostane na streamovaciu službu Amazon Prime Video už 16. septembra, kde budeme sledovať Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamesa Maya na ceste cez zamrznutú krajinu. Špeciál sa volá „A Scandi Flick“, pomenovaný podľa techniky jazdy. Podľa ukážky sa môžeme tešiť na množstvo zasneženej zábavy, pričom veľká časť sa bude točiť okolo pretekov rely. **James May si tentokrát sadne za volant Mitsubishi Evo VIII, zatiaľ čo Hammond si vybral Subaru Impreza WRX. A Clarkson sa vyslovene opustil výberom Audi RS4 B7.** Ani toto natáčanie sa nezaobišlo bez nehody. Tentokrát ju však, prekvapivo, nespôsobil Hammond, ale James May. **Ten počas natáčania utrpel zlomeninu rebra a záchranári ho odviezli do nemocnice na vyšetrenie mozgu.** Clarkson a Hammond pokračovali v nakrúcaní bez neho, no May dostal krátko po nehode zelenú na návrat do práce. Vyzerá to tak, že auto Jamesa Maya sa nakoniec nedožilo do konca relácie. Každopádne sa zdá sa, že tento špeciál bude plný zábavy s prekvapivým množstvom ohňa. Je tu jedna scéna, ktorá ukazuje Clarksona, ako zapaľuje kapotu svojho auta, čo sa mu rýchlo vymkne spod kontroly – a nič iné by sme od neho ani neočakávali. **Našťastie nebudeme musieť dlho čakať, aby sme videli, do čoho sa nakoniec slávna trojica namočila,** The Grand Tour sa dostane na streamovaciu platformu o tri týždne. Ten správny čas zaškrtnúť si 16. september do kalendára!




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.