Minútové video s precíznym kamionistom sa stalo hitom, pripomeňme si aj ďalšie

Toyota Gazoo Racing získala nevšednú pozornosť vďaka svojmu šoférovi.
Vydané  Text: 
Pred tromi dňami sme na našej Facebook stránke [auto motor a šport – AUTOVINY.SK](https://www.facebook.com/automotorasport/videos/6634760489869098/) zdieľali video zachytávajúce šoféra kamióna s logami Toyota Gazoo Racing, ako vchádza do tesnej zákruty, do ktorej vyúsťuje tunel. Minútové video zaujme predovšetkým mimoriadnou precíznosťou a presným odhadom šoféra, ktorý je postavený do neľahkej situácie: kamión s návesom musí nielen viesť cez ostrú zákrutu obkolesenú betónovými stenami, ale aj presne vojsť do úzkeho otvora tunela. Výkon tohto šoféra je pre bežného motoristu priam fenomenálny, hoci je asi každému zrejmé, že to nerobil prvýkrát. Napokon, v poradí čakal už ďalší kamión, ktorého šofér si musel poradiť s podobnou situáciou. Video dosiahlo na Facebooku vynikajúce výsledky, už po troch dňoch mal náš príspevok **dosah na viac ako jeden milión používateľov** Facebooku, pričom samotné video dosiahlo **612-tisíc zhliadnutí**, 21-tisíc označení „Páči sa mi“ a dovedna **115-tisíc interakcií** ako takých.
Štatistiky zverejneného videa na Facebooku po 3 dňoch od vydania na Facebook stránke auto motor a šport - AUTOVINY.sk
Naša Facebook stránka [auto motor a šport – AUTOVINY.SK](https://www.facebook.com/automotorasport/videos/6634760489869098/) má dlhodobo najväčšie počty interakcií spomedzi všetkých porovnávaných auto-moto stránok zo Slovenska, napriek tomu nás výsledky tohto príspevku veľmi potešili. Samotná stránka má 20-tisíc fanúšikov, ale aktívne hľadáme spôsoby, ako doručovať náš obsah aj mimo klasickej fanúšikovskej základne. Distribúcia obsahu na internete je hotová veda 🙂
Porovnanie počtu interakcií a počtu príspevkov na Facebooku počas týždňa 23.-30.9.2021 so suverénnym prvenstvom auto motor a šport - AUTOVINY.Sk
* Ak by ste chceli vedieť viac o Toyote Gazoo Racing, máme jej venovanú samostatnú kategóriu príspevkov tu: [Toyota Gazoo Racing na Autoviny.sk](https://autoviny.sk/obsah/znacka/toyota-gazoo-racing). * Téme Toyota sa venujeme taktiež v samostatnej kategórii príspevkov: [Toyota na Autoviny.sk](https://autoviny.sk/obsah/znacka/toyota) ### Pripomeňme si naše staršie príspevky Reakcie na tento príspevok oživili v našej pamäti spomienku na náš dávnejší rozhovor s českou kamionistkou, [ktorá na YouTube vystupuje ako Amazonka Truck](https://www.autoviny.sk/reportaze/120683/rozhovor-povabna-kamionistka-nici-predsudky-ako-sa-dostala-k-tejto-praci). Odporúčam vám prečítať si tento rozhovor, ktorý pre Autoviny.sk pripravil náš kolega Michal Čabai začiatkom minulého roka:

ROZHOVOR: Pôvabná kamionistka ničí predsudky! Ako sa dostala k tejto práci?

Hovorí si, alebo skôr říka Amazonka. My sme sa rozhodli s ňou pripraviť rozhovor. Majú kamionistky nevýhodu oproti mužom? A ako sa vlastne k tejto práci dostala?

Taktiež nemôžeme nespomenúť mimoriadne úspešný príspevok z našej Facebook stránky s videom od šoférky, ktorá sa nahrávala počas parkovania kamiónu niekde do skladu. Videá zverejňované na Facebooku bývajú úspešné buď počas niekoľkých dní po zverejnení alebo vôbec, v tomto prípade sme sa tešili z takmer 375-tisíc zhliadnutí a dosahu na viac ako 600-tisíc ľudí.

Najbrutálnejšia Toyota mieri na Dakar: GR DKR HILUX T1+ má pruženie so zdvihom až 35 cm!

Trasa pretekov Dakar v Saudskej Arábii bude výnimočne vedená proti smeru hodinových ručičiek,




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.