Extrémne „Susedské prípady“ zo zahraničia! Vadil mu hlasný zvuk výfuku, tak mu ho zaslepil montážnou penou

Niet nad dobré susedské vzťahy…
Vydané  Text: 
Ak raz od času sledujete televíziu, určite ste natrafili a s veľkou pravdepodobnosťou aj prepli **180. najhorší seriál vôbec** (podľa hodnotenia Česko-Slovenskej filmovej databázy) s názvom *Susedské prípady.* Príbeh, ktorý priniesol sám život by lepšie nevymysleli ani scenáristi tohto low-costového počinu. Presuňme sa za oceán, do Ohia kde si majiteľ Fordu Mustang **Aaron Robinson** našiel od suseda na svojom aute nepríjemný pozdrav. V dopise sa píše, že ho konečne našiel a že mu dáva 14 dní nato, aby si opravil výfuk, nasadil na neho tlmič alebo ho vymenil za pôvodný. Pravdepodobne to nebude prvý prípad, kedy susedom prekážal športový zvuk osemvalcového Fordu Mustang. Do novej generácie Mustangu totižto výrobcovia pridali okrem iného aj nastaviteľné klapky výfuku. Jeden z módov nesie aj príznačný názov „Good neighbor“, v preklade **“Dobrý sused“**.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!