Tesla Cybertruck v koži tigra?

Ak by sa majiteľovi farba auta nepáčila, na jej zmenu dostane zaujímavú možnosť.
Vydané  Text: 
Je všeobecne známe, že na výrobu karosérie kultového pickupu Cybertruck Tesla použila špeciálnu nehrdzavejúcej ocele „ULTRA-HARD 30X COLD-ROLLED“. Jednou z jej vlastností však je to, že ju nemožno lakovať. Podľa vyjadrenia Elona Muska však budúci majiteľ hlavu v smútku mať nemusí. Svoje auto si bude môcť vylepšiť podľa vlastného vkusu a poslúžiť mu na to majú fólie na karosériu, ktoré sa dnes už bežne používajú. Otázne zatiaľ zostáva, či bude túto premenu ponúkať priamo automobilka, alebo tým poverí špeciálne firmy. Druhou dôležitou otázkou je to, ako to bude s Technickým preukazom vozidla, kde je farba karosérie uvedená. Video ukazuje, že použitím špeciálnych fólií môže už beztak nezameniteľné auto ešte viac emócií. Tak ako, ktorú z predvedených kreácií by ste si pre svoj vesmírny Cybertruck vybrali vy?








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.