POZOR: Aktualizované informácie o opatreniach proti šíreniu koronavírusu!

Od 16.3.2020 platia ďalšie opatrenia, ktoré MDV SR prijalo v nadväznosti na Uznesenie vlády SR č 113/2020.
Vydané  Text: 
Z tohto dôvodu budú nasledujúcich 14 dní uzavreté prevádzky: – staníc technickej kontroly, – pracovísk emisnej kontroly, – pracovísk kontrol originality, – pracovísk montáže plynových zariadení, – technických služieb overovania vozidiel (skúšobne), technickej služby technickej kontroly, technickej služby emisnej kontroly, technickej služby kontroly originality, technickej služby montáže plynových zariadení, – autoškôl, – prevádzkovateľov školiacich stredísk základnej kvalifikácie a pravidelného výcviku niektorých vodičov. V zozname povolených prevádzok a služieb nefigurujú taxislužby, ktoré majú byť od platnosti tohto opatrenia, teda od 6:00 dnešného dňa, pozastavené. MDV SR už v tejto súvislosti kontaktovalo orgány krízového riadenia s cieľom objasniť a prípadne upraviť postavenie taxislužieb, avšak do prípadného udelenia výnimky musia byť taxislužby pozastavené. Verejnosť upozorňujeme, že sú skrátené úradné hodiny okresných úradov a vstup do ich priestorov je povolený len s rúškom. Upravené úradné hodiny platia aj v podateľni MDV SR. V súvislosti s mimoriadnou situáciou na Slovensku budú stránkové hodiny v dňoch 16.3. – 27.3.2020 pre verejnosť obmedzené na čas od 9:00 do 12:00. **Zároveň vyzývame občanov, aby v komunikácii s ministerstvom používali dostupné elektronické prostriedky.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!