HIT INTERNETU: Pes mu za jazdy povedal, aby prepol pesničku. Takto sa mladík vykrúcal po nehode na parkovisku!

Zdá sa, že slovenský internet má svojho nového hrdinu. Tomuto mladíkovi z Michaloviec sa podarilo nabúrať do auta na parkovisku, ktorému odbil spätné zrkadlo. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby previnilec nezačal pred kamerou televízie JOJ obviňovať z nehody svojho psa. **Ten vodičovi počas jazdy údajne povedal, aby prepol pesničku, čo majiteľa tak vystrašilo, že nabúral… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Zdá sa, že slovenský internet má svojho nového hrdinu. Tomuto mladíkovi z Michaloviec sa podarilo nabúrať do auta na parkovisku, ktorému odbil spätné zrkadlo. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby previnilec nezačal pred kamerou televízie JOJ obviňovať z nehody svojho psa. **Ten vodičovi počas jazdy údajne povedal, aby prepol pesničku, čo majiteľa tak vystrašilo, že nabúral do stojaceho auta.** Mladík hovorí o tom, ako psa zatvára do kufra, no on má snowboard, príde cez dierku a „keď je smädný, príde si dopredu, prepni mi pesničku alebo čo mi povie, som sa zľakol“. **Potom stihol reportérke prezradiť aj svoje plány na večer:** „Idem sa najesť fajne, polievočku by som si dal, zima je vonku… idem sa najesť, pivečko si dám dneska konečne po dlhšom dobe. A večer zase: ženy, drogy, alkohol, herne.“ Túto zaujímavú víziu večera mu však prekazila polícia, ktorá síce na mieste mladíkovi nezistila alkohol v dychu, no **pre podozrenie z požitia iných omamných látok ho previezli do nemocnice** na ďalšie skúmanie.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »