VIDEO: Takúto opravu výtlkov ste ešte nezažili! Pozeráme sa na budúcnosť?

Výtlky, jamy a nerovnosti na vozovke. Nočná mora každého motoristu. Nevyhnete sa im a problém je na svete – poškodená pneumatika, tlmič či rovno rozhádzaná geometria na aute. Ročne ide do opráv výtlkov nechutne veľa peňazí, no napriek tomu sa po istom čase objavia opäť a o tom, že cesty vyzerajú ako 50 odtieňov šedej radšej pomlčíme…
Vydané  Text: 
Istý **Dahir Semenov** však prišiel s niečím, čo vo svete nemá obdobu – **so špeciálnym strojom, ktorý by mohol opravu dier urýchliť niekoľkonásobne.** Sú v ňom pripravené záplaty, či špeciálny vyrezávak. A keďže stroje vedia byť oveľa precíznejšie ako ľudský faktor, mašinka precízne vyreže dieru, prebytočný materiál vysaje, vyplní základnou štrkovou vrstvou a následne vloží záplatu. **Náklady** na takúto opravu **by špeciálne upravený stroj vedel zredukovať takmer o polovicu,** a nehovoriac o efektivite, ktorú ponúka. Žiaľ, video na ktoré sa pozeráte je len hudbou budúcnosti. Predstava rýchlej, lacnej a kvalitnejšej opravy by ale nebola na zahodenie, no nie?








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.