Hyundai je podľa verejnosti najlepšie komunikujúcou automobilkou roku 2019

Hyundai získal Cenu verejnosti pre najlepšie komunikujúcu automobilovú značku roku 2019 na Slovensku. O ocenení rozhodlo hlasovanie verejnosti v národnej súťaži Hermes komunikátor roka.
Vydané  Text: 
V poradí už 6. ročník národnej súťaže Hermes komunikátor roka, ktorý hodnotí najlepšiu komunikáciu medzi firmami a zákazníkmi, priniesol významné ocenenie pre automobilovú značku Hyundai. Tá získala prestížnu CENU VEREJNOSTI 2019 v kategórii Automobily. Hermes komunikátor roka je národná súťaž, ktorá hodnotí kvalitu komunikácie medzi firmami a zákazníkmi. Do hlasovania verejnosti sa v roku 2019 zapojilo vyše 45-tisíc ľudí. Hyundai získal cenu verejnosti v Hermes komunikátor roka po prvý raz, čím sa mu podarilo zosadiť z trónu tradičných víťazov hlasovania verejnosti z predchádzajúcich ročníkov.
Za značku Hyundai ocenenie prevzal Marek Kopča, marketing a PR manažér Hyundai Motor Slovakia (vľavo)
„Teší nás každé ocenenie, ale najväčšiu radosť máme z pozitívnej spätnej väzby od našich zákazníkov a fanúšikov. Ocenenie v súťaži Hermes komunikátor roka v hlasovaní verejnosti si mimoriadne ceníme, pretože nám naznačuje, že naša transparentná, férová a autentická komunikácia nachádza u verejnosti pozitívnu odozvu,“ povedal pri preberaní ceny **Marek Kopča**, marketing a PR manažér Hyundai Motor Slovakia (na fotografii vľavo).

Hyundai kašle na downsizing! Predstavuje nové šesťvalce s objemom 3.0 a 3.5 litra

Na konferencii Powertrain v juhokórejskom Soule predstavil koncern Hyundai dva úplne nové agregáty, ktoré potešia mnohých fanúšikov silných áut. Nová generácia pohonných jednotiek dostala názov Smartstream, pričom nové konštrukčné riešenia prinášajú úsporu paliva, nižšie emisie alebo redukciu vnútorného trenia. **Tým zaujímavejším z dvojice nepochybne bude turbodúchadlom prepĺňaný šesťvalec V6 G3.5 T-GDi disponujúci výkonom na úrovni 380... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!