Lacné Mitsubishi Space Star radikálne zmení imidž, bude z neho malý Outlander!

Mitsubishi Space Star je najlacnejším modelom značky u nás, predáva sa za menej ako desaťtisíc eur.
Vydané  Text: 

BEST CARS 2020: Hlasujte za najlepšie autá roka!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY!

Automobilka Mitsubishi oznámila svoj plán už o necelé dva týždne predstaviť úplne nový model Space Star, ktorý sa na iných trhoch predáva aj ako Mirage. Space Star je cenovo dostupný hatchback a spoločne so sedanom Attrage, ktorý sa však u nás nepredáva, predstavuje strategické modely japonskej značky. Vo fiškálnom roku 2018 sa ich celosvetovo predalo 140-tisíc. „Oba modely sú vyrábané spoločnosťou Mitsubishi Motors Thailand v továrni Laem Chabang Plant,“ uvádza Mitsubishi vo svojej tlačovej správe.
Mitsubishi Space Star a Attrage (2020)
Kompaktný model Space Star sa už 18. novembra 2019 dočká radikálnej zmeny imidžu. Osvojí si kľúčové dizajnové prvky známe z modelov Outlander či ASX, teda zakrivené vertikálne chrómové lemy prednej masky v tvare písmena C. Tento estetický prvok model ešte viac priblíži k aktuálnemu dizajnovému jazyku značky a veľmi vzdialene môže pripomínať práve Outlander alebo predchádzajúce ASX. Výrobca zatiaľ neinformuje o podrobnostiach, ale očakávame, že novinka preberie prvky výbavy súčasnej verzie a ponúkne modernizovaný interiér. Náš test Mitsubishi Space Star v aktuálnej generácii si môžete pozrieť v článku nižšie:

Prvá jazda: Mitsubishi Space Star 1.2 MIVEC CVT

Sympatický mestský model sme vyskúšali ako prvá redakcia a zanechal v nás prevažne pozitívne dojmy.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »