Najdôležitejšie správy pre motoristov z tohto týždňa: Nový Golf a Jazz či veľká policajná akcia

Čo sa tento týždeň stalo v auto-moto svete? Ako vždy sme pre vás neúnavne mapovali udalosti zo sveta motorizmu a v našom nedeľníku si môžete pozrieť výber toho najdôležitejšieho a najzaujímavejšieho, čo sme publikovali.
Vydané  Text: 

BEST CARS 2020: Hlasujte za najlepšie autá roka!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY!

### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa. Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni na webe AUTOVINY.sk. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### Aktuality a témy

AKTUÁLNE: Polícia začína obrovskú akciu, bude sledovať motoristov: poznáme podrobnosti!

Polícia zvyšuje kontroly na železničných priecestiach a pre motoristov to znamená, že si budú musieť pripomenúť pravidlá jazdy na takýchto úsekoch. Prinášame vám ich prehľad a podrobnosti k policajnej akcii.

### Redakčné testy, prvé jazdy áut a videá

TEST: Peugeot 508 SW je stelesnením francúzskej hrdosti. A to v dobrom aj v zlom.

Hľadáte krásne, unikátne a veľmi zaujímavé kombi? Peugeot také ponúka a zaručene sa o ňom bude veľa hovoriť.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »