Marek Hamšík sa stal ambasádorom značky Kia! Na akom aute sa bude odteraz voziť?

Bol dostatočne motivovaný k tomu, aby presadol zo superdrahých áut do ľudových vozidiel od Kie?
Vydané  Text: 

* **Futbalová superhviezda, kapitán národného tímu a vzorný otec Marek Hamšík sa stal ambasádorom značky Kia** * **So značkou Kia Motors ho spája silný príbeh** * **Marek Hamšík odhalil a pokrstil najnovší model XCeed** Marek Hamšík, fenomenálny futbalista s vycibrenou technikou a kapitán národnej futbalovej reprezentácie vstúpil do Kia tímu. Kia a Marek majú toho spoločného viac ako by sa na prvý pohľad zdalo, obaja prešli dlhú cestu, ktorá ich doviedla až na vrchol; obaja majú na sebe štítok „Made in Slovakia“ a obaja sú známi svojím zmyslom pre kvalitu, detail a spoľahlivosť. Oboch spája silný príbeh. Marek Hamšík priblížil svoj príbeh: „Veľmi dobre viem, aká neuveriteľne ťažká je cesta neznámeho hráča na športový vrchol. Znamená to nespočetné hodiny odriekania, tvrdej práce a usilovnosti. Musíte mať však aj istú dávku šťastia, či už na tím alebo ľudí okolo seba. Mňa poháňala túžba byť lepší ako všetci ostatní. Som veľmi šťastný, že sa mi to podarilo!“
Príbeh značky KIA je v mnohom podobný. Z neznámej značky, ktorá začínala výrobou oceľových komponentov a neskôr bicyklov sa v priebehu niekoľkých rokov stal vážny a rešpektovaný hráč v automobilovom svete. Kia sa stala ikonou v dizajne s dokonalou technikou, bezpečnosťou a spoľahlivosťou. Kia ako prvá a jediná posunula hranice garancie kvality na sedemročnú záruku. Málo kto veril, že zo skromných pomerov sa v priebehu niekoľkých dekád vypracuje na jedného zo svetových lídrov a stane sa hlavným tvorcom hry. Marek Hamšik vstúpil do tímu Kia a pri tejto príležitosti uviedol: „Som hrdý, že sa stávam členom unikátneho tímu Kia. Spája nás silný príbeh.“ Marián Hoffer, generálny riaditeľ Kia Motors Sales Slovensko rovnako neskrýval nadšenie z nového ambasádora: „Futbal je najpopulárnejší šport na svete. Kia sa ho snaží podporovať celosvetovo už niekoľko rokov. Ja som nesmierne rád, že na Slovensku máme tak výnimočného futbalistu akým je Marek a práve on bude patriť do nášho tímu. Verím, že vzájomné partnerstvo založené na vášní, tvrdej práci a prekonávaní výziev bude úspešné a vytvoríme spolu ďalší silný príbeh.“
Marek vkročil do Kia tímu krstom najnovšieho modelu z rodiny Ceed, štýlového crossoveru XCeed. Model XCeed sa rovnako ako celá rodina Ceed vyrába na Slovensku a jeho predaj začína začiatkom septembra. A na akej Kii sa teda bude Marek Hamšík voziť? Bude to práve nový crossover XCeed? Túto informáciu nám zatiaľ Kia neprezradila, ale budeme sledovať, či sa Hamšík stane aj praktickým ambasádorom juhokórejskej značky.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.