VIDEO: Namiesto Jaguaru dostal k narodeninám BMW. Neuveríte, čo s ním nevďačník urobil!

Chalan zo severoindického mesta Jamuna Nagar dostal minulý týždeň od svojich majetných rodičov narodeninový darček v podobe nového BMW. Ďakovné slová však od svojho syna nepočuli. Namiesto toho sa mladík rozhodol odtlačiť darované BMW do rieky, pretože túžil po aute inej značky. **Keď videl, že mu pred domom nestojí vysnívaný Jaguar, ale biele BMW, reakcia na… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Chalan zo severoindického mesta Jamuna Nagar dostal minulý týždeň od svojich majetných rodičov narodeninový darček v podobe nového BMW. Ďakovné slová však od svojho syna nepočuli. Namiesto toho sa mladík rozhodol odtlačiť darované BMW do rieky, pretože túžil po aute inej značky. **Keď videl, že mu pred domom nestojí vysnívaný Jaguar, ale biele BMW, reakcia na seba nenechala dlho čakať.** Video zachytávajúce biele BMW v rieke sa čoskoro objavilo na sociálnych sieťach. **Auto sa po niekoľkých metroch uprostred koryta zastavilo na ostrovčeku a nespokojný oslávenec sa ho pokúšal s miestnymi vytiahnuť späť.** Či sa mu to podarilo, nie je zo správ jasné.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »