Lexus sa opäť ukázal vo filme: Muži v čiernom jazdia výhradne na Lexusoch

Športové kupé Lexus RC F žiari v novej celovečernej snímke Muži v čiernom: Globálna hrozba od Sony Pictures. Vo filme tvorí oficiálnu flotilu agentov po celom svete.
Vydané  Text: 
Model nedávno prešiel modernizáciou, ktorej výsledkom je vyššia rýchlosť, nižšia hmotnosť a ešte lepšie schopnosti prepravovať hlavných hrdinov filmu zachraňujúcich vesmír. Vo filmových scénach sa prezentujú aj modely Lexus RX Hybrid a Lexus LX z kategórie SUV.
Muži v čiernom vždy chránili planétu Zem pred zloduchmi z vesmíru. V tejto najnovšej snímke sa musia vysporiadať s doposiaľ najväčšou globálnou hrozbou: špiónom priamo v organizácii Muži v čiernom. Na svojich misiách pritom potrebujú vozidlá disponujúce vysokým výkonom pre rýchle naháňačky, najvyspelejšími technológiami pre boj s mimozemšťanmi a rafinovaným dizajnom hodným najelitnejšej skupiny tajných agentov v celej galaxii.
„Nášmu RC F sme dodali pár nových schopností na pomoc Mužom v čiernom, čím vznikol úplne jedinečný stroj na boj s mimozemšťanmi,“ uviedla Lisa Materazzo, viceprezidentka pre marketing značky Lexus. Súčasťou spolupráce značky Lexus v snímke Muži v čiernom: Globálna hrozba od Sony Pictures je umiestnenie produktu do filmu, spoločný televízny spot oboch značiek, špecifické vozidlo RC F ‚Men in Black‘ a sponzorovanie filmovej premiéry.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.