Audi Q7 sa pri zrážke roztrhlo na polovicu! Takto dopadol vodič, ktorý ho šoféroval:

Na hrôzostrašných záberoch môžete vidieť pozostatky veľkého SUV Audi Q7, ktoré sa po kolízii so stĺpom verejného osvetlenia roztrhlo na polovicu. Tento incident sa podľa všetkého stal niekde v Rusku, no **detaily o tom, čo samotnej nehode predchádzalo, sú zatiaľ veľmi obmedzené.** Podľa všetkého vodič do stĺpa vrazil bočnou stranou auta. Nechceme si ani predstaviť, akou… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Na hrôzostrašných záberoch môžete vidieť pozostatky veľkého SUV Audi Q7, ktoré sa po kolízii so stĺpom verejného osvetlenia roztrhlo na polovicu. Tento incident sa podľa všetkého stal niekde v Rusku, no **detaily o tom, čo samotnej nehode predchádzalo, sú zatiaľ veľmi obmedzené.** Podľa všetkého vodič do stĺpa vrazil bočnou stranou auta. Nechceme si ani predstaviť, akou rýchlosťou musel ísť, keď náraz dokázal toto niekoľko ton vážiace monštrum roztrhnúť na dve, takmer identické časti. **Ešte zaujímavejšie však je, že vodič krátko po nehode odišiel z miesta po vlastných** a stihol sa vypariť ešte predtým, než na miesto dorazili policajti. Určití svedkovia dokonca tvrdia, že utekajúci vodič mal po nehode len škrabance. **Audi Q7 sa roztrhlo na mieste B-stĺpika hneď za sedadlami predného spolujazdca a náraz bol taký silný, že jedno zo sedadiel pre cestujúcich v druhom rade vystrelil mimo auta.** Je preto veľkým šťastím, že chlapík v aute cestoval sám a pri nehode sa nikomu nič nestalo.

VIDEOTEST: Toyota Corolla sa medzigeneračne zlepšila. Týmto chybám sa však nevyhla:

Je to neuveriteľné, ale tento rok prišla na trh už v poradí 12. generácia modelu Corolla, a to hneď v troch karosárskych verziách. Po experimentoch s radom Auris sa Toyota vrátila k pôvodnému označeniu modelov nižšej strednej triedy. Corollu tak môžete opäť vidieť na našich cestách ako hatchback, kombi či nami testovaný sedan. Ten sa od ostatných modelov... Prečítať celé




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.