Top články týždňa: VW rozdáva zamestnancom tisícové bonusy, nový Tucson, Škoda preberie funkcie z Tesly

Nedeľník vám prináša výber najdôležitejších a najzaujímavejších článkov uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 
Máme za sebou druhý celý marcový týždeň a v jeho priebehu sme už tradične zverejnili veľké množstvo príspevkov. Okrem tradičnej publicistiky, poradne a testov automobilov ste si mohli prečítať veľký počet aktualít, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s automobilovým priemyslom. Nemožno sa preto čudovať, ak ste medzi desiatkami príspevkov stratili prehľad. Aby ste našli všetky dôležité články na jednom mieste, každú nedeľu pre vás pripravujem nedeľník – výber najzaujímavejších príspevkov z uplynulého týždňa. Nezabudnite, že všetky nové články a ešte omnoho viac nájdete na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko.

Koncern Volkswagen sa chce zbaviť niektorých značiek! Kto je na zozname?

**Pod krídlami koncernu VW je v súčasnosti 12 značiek, nie všetky sú pritom ziskové.** Najnovšie plány na reštrukturalizáciu portfólia koncernu zatiaľ neboli potvrdené, no samotný šéf VW Group, Herbert Diess, naznačil novinárom, že čoskoro predsa len dôjde k zásadným zmenám: **„Momentálne skúmame stav nášho portfólia značiek, viac si k tomu budeme môcť povedať až v... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.