VIDEO: Parkujete na invalidoch? Česi vás vytrestajú svojsky

Miesta vyhradené pre invalidov majú svoje opodstatnenie. Nie je ľahké byť v koži vozičkára, prípadne iného pohybovo hendikepovaného človeka.
Vydané  Text: 
Aby bol **život pre vozíčkarov jednoduchší**, boli pre nich vyhradené miesta pre invalidov. Zväčša pár miest v mestách, pred nákupným centrom a podobne, aby sa bezproblémovo vedeli dostať do cieľa. Čo ak ale **arogantný šofér** napriek upozorneniu** nerešpektuje toto parkovacie miesto?** V Čechách sa s ním popasovali po svojom.

Skupina JM crew, o ktorej sme písali aj v súvislosti [VIDEO: Ako potrestať zlodeja? Tento si to zapamätá do konca života!](https://autoviny.sk/novinky/119066/video-ako-potrestat-zlodeja-tento-si-to-zapamata-do-konca-zivota) **šírila svoju osvetu aj v prípade neslušného parkovania.** Byť arogantný sa nevyplatilo chlapíkovi v Chrysleri Crossfire. Po arogantnom správaní **našiel na mieste zafóliované auto s nepeknými odkazmi.** Pútal pozornosť aj okoloidúcich ľudí v Mladej Boleslavi, takže najhoršie „selfie“ promo, ktoré si mohol pripraviť.

VIDEO:








Pokračujte na ďalší príspevok »