ŠKODA Pneugarancia vám pomôže zvýšiť bezpečnosť na cestách

Blíži sa zima a každého vodiča čaká prezúvanie auta. Kvalitné pneumatiky a ich zodpovedajúci stav môžu v konečnom dôsledku rapídne zvýšiť bezpečnosť na cestách. Kúpa nových pneumatík však nie je lacná záležitosť, preto je dobé zabezpečiť sa pre prípad, že dôjde k ich poškodeniu. Výhodné riešenie vám ponúka ŠKODA Pneugarancia.
Vydané  Text: 

Výrobcovia sa pri výrobe pneumatík zameriavajú na kvalitu a výdrž. Faktom však je, že ani tie najlepšie pneumatiky nie sú nezničiteľné a kvalita slovenských ciest im dá poriadne zabrať. A niekedy naozaj nepomôže ani to, že ste zodpovedný vodič a jazdíte opatrne. Rôzne výmole, jamy či ostré predmety rozsypané na ceste vedia zničiť pneumatiku v stotine sekundy. Pokiaľ dôjde k neopraviteľným defektom pneumatiky a tie neboli spôsobené úmyselne pri bežnej prevádzke vozidla, jej výmena pre vás nebude predstavovať finančnú stratu. Náklady vám vykryje program ŠKODA Pneugarancia. Pre takéto situácie je totiž doslova ako šitý na mieru.
### Viac výhod pre všetkých Program ŠKODA Pneugarancia má aj ďalšie výhody. Platí totiž až tri roky od dátumu nákupu zimného kompletu zo sortimentu ŠKODA Originálneho príslušenstva. Navyše je tu možnosť využiť odťahovú službu do najbližšieho autorizovaného servisu ŠKODA v prípade, že ste sa rozhodnete využiť program Doživotnej garancie mobility. Výhody programu ŠKODA Pneugarancia platia pre všetkých, ktorí si zimné komplety zakúpia u autorizovaných partnerov ŠKODA. Stačí, ak k nákupnej faktúre doložia VIN číslo vozidla, na ktorom boli komplety používané. Navyše, výhody môžete čerpať u ktoréhokoľvek servisného partnera ŠKODA na Slovensku. ŠKODA vám vráti náklady v prípade, ak pôjde o neopraviteľné defekty pneumatík spôsobené bežnou prevádzkou ako je vbehnutie do výtlku, ale aj nedostatky pneumatík po uplynutí štandardnej záruky od dodávateľa.
### Bonus navyše Hlavu v smútku nemusíte mať ani po uplynutí štandardnej 2-ročnej záručnej doby. V rámci ŠKODA Pneugarancie je možné uplatniť si totiž výrobné nedostatky pneumatiky aj neskôr. Vďaka programu môžete pri poškodení pneumatiky získať s programom ŠKODA Pneugarancia cenové zvýhodnenie až 70 % z ceny novej pneumatiky. Výšku zľavy ovplyvňuje hĺbka zostatkového dezénu, ktorá musí byť minimálne 5 mm. ŠKODA autorizované servisy majú vždy pripravenú širokú ponuku zimných kompletov, ktoré môžete získať prakticky okamžite. Táto možnosť, v kombinácii s programom Pneugarancia, zabezpečí, aby ste zvládli prípadné zimné peripetie bez stresu a dodatočných finančných nákladov.


Viac o ŠKODA Pneugarancia sa dozviete na stránkach: www.skoda-auto.sk/servis/pneugarancia

Výhody programu ŠKODA Pneugarancia si nemožno uplatniť pri montáži a demontáži pneumatík, poškodení disku, výmene druhej pneumatiky na náprave a poškodeniach zapríčinených vandalizmom.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.