VIDEO: Ulica, na ktorej nájdete najlepšie autá sveta

Niekedy netreba chodiť na autosalóny alebo do showroomov predajcov áut. Stačí sa pozrieť okolo seba a natrafiť na ulicu, v ktorej parkujú „vyvolení“.
Vydané  Text: 
### Mercedes-Benz G63 6×6. Lamborghini Aventador. Bugatti Chiron. Pagani Huayra. Porsche 911 GT2 RS Weissach. LaFerrari. Ďalej automobily značiek McLaren, Rolls-Royce, Bentley a ďalších prémiových výrobcov. Toto všetko nájdete na iba jedinej ulici v Cannes, kde sú autá bonitných podnikateľov, riaditeľov, manažérov a zbohatlíkov zaparkované v rade popri chodníku. Youtube bloger [Marchettino](https://www.youtube.com/channel/UCBzfdgfIAANfgP3xyhVaEfQ) zverejnil pôsobivé video z francúzkeho mestečka Cannes a ukázal svetu, ako z obyčajnej návštevy francúzskej riviéry spraviť vysnívaný výlet na autosalón s prestížnymi expozíciami. Podľa blogera tieto špičkové a superdrahé vozidlá patria Arabom, ktorí prišli na návštevu do Cannes.
**Ďalšie reči sú zbytočné, toto video musíte vidieť:**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.