Autodoplnky

Bezpečne so psom: Prepravná klietka pre psov Thule Allax

Prepravná klietka pre psov Thule Allax je ideálnou voľbou pre bezpečné a pohodlné cestovanie autom s vašim štvornohým priateľom.

Je navrhnutá s ohľadom na reálne situácie, podstúpila dôkladné crash testy a má inovatívnu deformačnú zónu, ktorá poskytuje vynikajúcu ochranu cestujúcim aj vášmu psovi.
Vydané  Text: 

Thule Allax je k dispozícii v desiatich rôznych veľkostiach pre optimálne využitie priestoru vo vozidle a ideálnej veľkosti pre postavenie a otočenie vášho psa počas prepravy. V záujme čo najlepšej užívateľskej skúsenosti si môžu majitelia psov nájsť dokonalú verziu pre svoje vozidlo pomocou funkcie vyhľadávača na webe Thule.com.

Z praktického hľadiska dostala prepravná klietka okienko a otvory, ktoré vám poskytnú dobrý prehľad o vašom chlpatom priateľovi.

Premyslený dizajn, špičková kvalita

Majitelia psov ocenia na prepravnej klietke materiály s dlhou životnosťou a premyslené konštrukčné detaily, ako sú dvierka, ktoré sa hladko otvárajú a zatvárajú a zabudovaný zámok pre väčšiu bezpečnosť.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Práve táto orientácia na detail je zárukou toho, že prepravná klietka pri jazde nehrkoce a pôsobí luxusným dojmom.

Okrem toho prinášame aj tri dôvody, prečo si túto novú prepravnú klietku pre psa zamilujete.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Bezpečnosť a spoľahlivosť : Prepravná klietka pre psov Thule Allax ponúka pokročilú ochranu a pohodlie pre vášho psa. Podstúpila testy pri náraze spredu, zozadu a pri prevrátení. Má inovatívnu deformačnú zónu a únikový prielez na zabezpečenie pohodlnej a bezpečnej jazdy pre vás i vášho psa.

Pre váš automobil aj vášho psa: K dispozícii je desať rôznych veľkostí s nastaviteľnou hĺbkou. Prepravná klietka pre psov Thule Allax sa dokonale prispôsobí vášmu automobilu, aj psovi.

Inzercia

Inzercia

Pre spoločný aktívny život: Táto prémiová prepravná klietka pre psov sa ľahko používa, má dvierka s plynovým piestom pre hladké otváranie a zatváranie, vstavaný zámok a skvelé príslušenstvo na doplnenie celkového dojmu.

Pre Thule je dôležité, aby výrobky boli navrhnuté pre skutočný svet. Preto prepravná klietka pre psov prešla dôkladnými testmi v reálnych scenároch, ako sú čelné a zadné crash testy. Inovatívna deformačná zóna navyše tvorí konštrukčný prvok, ktorý prispieva k unikátnosti prepravných klietok pre psov Thule. V prípade nárazu zozadu zabezpečuje deformačná zóna riadené stlačenie klietky s ohľadom na minimalizáciu rizika zranenia cestujúcich na zadných sedadlách a bezpečnosť vášho psa.









Pokračujte na ďalší príspevok »