DOPLNKYDOAUTA.SK

Všetko pre auto na jednom mieste. Slovenský výrobca povinnej výbavy má skladom 20-tisíc položiek, tovar sa dá vyskúšať zadarmo

Žilinská Panacea prevádzkuje najväčší showroom s presnými autodoplnkami na Slovensku.

Vydané  Text: 

Kupujete povinnú výbavu a príslušenstvo pre svoje vozidlo v hypermarketoch? Vedzte, že spolu s úsporou zopár eur z obchodu odchádzate častokrát s produktmi, ktoré vám v konečnom výsledku vydržia menej ako predpokladáte, a tak sa k nákupu musíte vrátiť a platiť opäť.

Pri nákupe čohokoľvek súvisiaceho s automobilom či motocyklom je preto najlepšie využiť ponuku niektorého zo špecializovaných obchodov a ideálne domácich, ktoré sú navyše výrobcami.

Povinná výbava a autodoplnky

Na Slovensku je jednotkou na trhu s produktmi typu „všetko pre vaše auto“ obchod Doplnkydoauta.sk. Za značkou doplnkydoauta.sk stojí spoločnosť PANACEA s.r.o. s viac ako 26-ročnou históriou, ktorá najväčším slovenským výrobcom lekárničiek, lekárničiek na pracovisko či tašiek povinnej výbavy.

Zaujímavosťou je, že ide takzvanú chránenú dielňu, keďže podporuje zamestnanosť pracovníkov so zníženou pracovnou schopnosťou. Po 26 rokoch praxe sa môže výrobca pochváliť prvotriednou kvalitou vyrábaných tovarov, ktorá je v dobe agresívnych ázijských značiek skoro nevídaná.

Sortiment e-shopu tak pozostáva z overených a kvalitných autodoplnkov a autopríslušenstva, ako sú gumové vaničky do kufraplastové vaničky do kufra s protišmykomgumové autorohožegumové autorohože so zvýšeným okrajomtextilné autokobercedeflektoryautoboxykryty kapotykryty motora a mnoho iných. Nechýbajú ani nosiče na bicykle, autokozmetika svetových výrobcov či sezónne doplnky. Zaujímavou položkou v ponuke je časť Tipy na darčeky pre motoristov, kde nájdete súpravy rôznych tovarov.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Najväčší showroom s autodoplnkami na Slovensku

Skladová dostupnosť dosahuje viac ako 5 200 druhov tovaru a viac ako 20-tisíc skladových položiek ihneď k odberu. Nákup cez internet je bezpečný a rýchly a pri nákupe nad 70 € je doprava zadarmo.

Spoločne s internetovým obchodom PANACEA prevádzkuje aj kamenný obchod, predajňa funguje aj ako výdajné miesto internetových objednávok.

Inzercia

Inzercia

Tento najväčší showroom s autodoplnkami s plochou 300 m² sa nachádza na adrese Prielohy 693/3, 010 07 Žilina (kliknite pre otvorenie Google Máp) a je otvorený od pondelka do piatku v čase od 8:00 do 17:00 hod.









Pokračujte na ďalší príspevok »