Nové auto bez zbytočného čakania? Škoda má vozidlá okamžite k odberu so servisom na 5 rokov zadarmo a zvýhodnením až do 2300 €

V súčasnosti vie byť výber nového vozidla značne náročný. Nájsť výhodný pomer ceny, kvality a výbavy, a ešte aj model, na ktorý netreba dlho čakať je poriadne komplikovaná úloha.

Najpopulárnejšia značka áut u nás však na túto výzvu reaguje a ponúka rozsiahlu ponuku vozidiel pripravených na okamžitý odber.
Okrem rýchlej dostupnosti vynikajúcich modelov, ako sú Scala, Kamiq, Karoq a Fabia, zákazníci môžu očakávať niekoľko zaujímavých benefitov, vrátane cenového zvýhodnenia až do výšky 2300 eur a sady zimných kolies.
Vydané  Text: 

Pri výbere nového vozidla sú dnešní zákazníci čoraz náročnejší. Hľadajú nielen spoľahlivé, technologicky vyspelé a špičkovo vybavené autá, ale tiež očakávajú okamžitú dostupnosť, výhodné financovanie a kvalitný servis. Škoda Auto Slovensko si tieto požiadavky uvedomuje a preto ponúka širokú paletu vozidiel, ktoré sú dostupné ihneď k odberu.

Už žiadne čakanie

Pri kúpe auta od Škody zákazníci nemusia čakať mesiace na dodanie svojho vozidla, čo sa v dnešnom uponáhľanom svete považuje za neoceniteľnú výhodu. Okrem rýchlej dostupnosti sú tieto vozidlá k dispozícii s atraktívnymi finančnými a nefinančnými výhodami, vrátane päťročnej záruky, päťročného servisu zdarma a bonusov v podobe doplnkovej výbavy,” zdôrazňuje Jan Procházka, vedúci predaja Škoda Auto Slovensko.

5 rokov bez starostí

Značka Škoda sa dlhodobo pýši skvelým pomerom ceny a výkonu, vďaka čomu je aj obľúbenou voľbou českých aj slovenských zákazníkov. S balíkom tzv. „piatich rokov pohody“ môžu noví majitelia Škoda vozidiel očakávať predĺženú päťročnú záruku a predplatený servis na rovnaké obdobie.

V praxi to znamená, že počas prvých piatich rokov, resp. 75 000 km, si majitelia nemusia robiť starosti o pravidelnú údržbu, keďže všetky plánované servisné úkony sú v tomto období bezplatné,” vysvetľuje Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb Škoda Auto Slovensko.

Zľava Škoda Enyaq iV, Škoda Kodiaq, Škoda Karoq, Škoda Superb Combi a Škoda Octavia Combi

Výhodné balíčky a financovanie

Okrem toho, zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre niektorý z modelov Škoda Scala, Kamiq, Karoq či Fabia, dostanú nielen auto, ale aj bonus v podobe výbavy v hodnote až do 780 eur. Táto výbava môže zahŕňať komfortné prvky, bezpečnostné asistenty a technologické doplnky, ktoré pridávajú nielen k pohodliu, ale aj k bezpečnosti. Škoda tiež ponúka poukážky na nákup originálneho príslušenstva a produktov Merchandise až do výšky 580 eur (v závislosti od vybraného modelu).

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Aby bola kúpa vozidla ešte príjemnejšia, Škoda Auto Slovensko poskytuje rôzne možnosti financovania podľa potrieb zákazníkov. Zákazníci si môžu vybrať medzi rôznymi formami splácania, pričom si môžu nastaviť výšku akontácie, dĺžku splácania a výšku poslednej splátky.

Viac informácií o tejto ponuke nájdete na webovej stránke www.skoda-auto.sk alebo u autorizovaných predajcov značky Škoda.

Inzercia

Inzercia








Pokračujte na ďalší príspevok »