VIDEOTEST: Opel Corsa sa bude páčiť Slovákom z jasného dôvodu! Vyskúšali sme ju vo verzii GS Line

Nemci si zachovali chladnú hlavu a nová Corsa naďalej disponuje vlastnosťami, ktoré z mestského auta urobili medzinárodný hit. **Analógové prístroje, manuálne ovládanie klimatizácie či jednoduchý interiér potešia každého pragmatika.** Revolúcia nastala v útrobách, vďaka novému podvozku a výborným jazdným vlastnostiam sa môže Opel Corsa zaradiť na vrchol triedy. Aký motor a prevodovku si však vybrať? **A má vôbec zmysel… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Nemci si zachovali chladnú hlavu a nová Corsa naďalej disponuje vlastnosťami, ktoré z mestského auta urobili medzinárodný hit. **Analógové prístroje, manuálne ovládanie klimatizácie či jednoduchý interiér potešia každého pragmatika.** Revolúcia nastala v útrobách, vďaka novému podvozku a výborným jazdným vlastnostiam sa môže Opel Corsa zaradiť na vrchol triedy. Aký motor a prevodovku si však vybrať? **A má vôbec zmysel priplácať si v dnešnej dobe za väčšie autá?** Dozviete sa vo videu:

Opel Corsa 1.2 GS Line – Je stále nemecká?

Spojenie automobilky Opel s francúzskou skupinou PSA Groupe, pod ktorú patria aj značky Citroën a Peugeot, už priaznivci automobilov istotne zaevidovali. Preto nás zaujímalo, ako dopadol jeden z plodov ich spolupráce – novinka Opel Corsa.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.